Ανακοίνωση Lenovo για το πιθανό κενό ασφαλείας του System Update

by George Polyzos • On 08-05-2015 • AT 11:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Lenovo_A730_Hero_12

Η Lenovo προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το πιθανό κενό ασφαλείας του System Update.

Η Lenovo συνιστά σε όλους τους χρήστες να ενημερώσουν το System Update για να εξαλείψουν τα κενά ασφαλείας που αναφέρθηκαν από την IOActive. Γενικά, η Lenovo ενθαρρύνει τους χρήστες της να κρατούν ενημερωμένα τα συστήματα, με το να επιτρέπουν τις αυτόματες ενημερώσεις να πραγματοποιούνται όταν εμφανίζονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lenovo, «ομάδες ανάπτυξης και ασφαλείας της εταιρείας συνεργάστηκαν απευθείας με την IOActive σχετικά με τα ευρήματα πάνω στο πιθανό κενό ασφαλείας του System Update της και εκτιμούμε την τεχνογνωσία τους στον εντοπισμό και την αναφορά των ευρημάτων».

«Η Lenovo παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του System Update την 1η Απριλίου που επιλύει αυτά τα πιθανά κενά ασφαλείας και ακολούθως δημοσίευσε ένα συμβουλευτικό δελτίο ασφαλείας, σε συνεργασία με την IOActive στο ακόλουθο: https://support.lenovo.com/us/en/product_security/lsu_privilege», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Lenovo.

Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις System Update θα παρακινούν τον χρήστη να εγκαταστήσει αυτόματα την ενημερωμένη έκδοση, όταν λειτουργεί η εφαρμογή. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν χειροκίνητα να ενημερώνουν το System Update, όπως περιγράφεται στο συμβουλευτικό δελτίο ασφαλείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons