Ανακοίνωση διαθεσιμότητας για το LG KizON

by George Polyzos • On 31-07-2014 • AT 9:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_KizON_03

 

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι το KizON, η wearable συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από το γ’ τρίμηνο του έτους.

Το KizON έκανε το ντεμπούτο του στην Κορέα στις 10 Ιουλίου και αποτελεί την πιο πρόσφατη wearable συσκευή της LG, είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που είναι ακόμα στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό και προσφέρει στους γονείς έναν εύκολο τρόπο να γνωρίζουν πάντα που βρίσκονται τα παιδιά τους.

Χρησιμοποιώντας υπηρεσίες GPS και WiFi, το KizON παρέχει πληροφορίες για την τοποθεσία των παιδιών σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας έτσι στους γονείς να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη θέση τους με το smartphone ή το tablet τους.

Με τη λειτουργία One Step Direct Call, οι γονείς μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους και να τους δώσουν ακόμα και πληροφορίες για τα διάφορα μέρη που βρίσκονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, με το KizON μπορούν και τα παιδιά να καλέσουν τους γονείς τους πατώντας το κουμπί One Step Direct Call, το οποίο κάνει κλήση σε προεπιλεγμένο αριθμό τηλεφώνου και μπορεί να αλλάξει μέσω smartphone ή tablet με λειτουργικό Android 4.1 ή οποιαδήποτε μεταγενέστερη έκδοση.

Εάν το παιδί δεν απαντήσει σε μία από τις προεπιλεγμένες κλήσεις μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, το KizON αυτόματα θα δεχτεί την κλήση, συνδέοντας τους γονείς και επιτρέποντάς τους να ακούσουν μέσω του μικροφώνου. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του KizON είναι η λειτουργία Location Reminder, που επιτρέπει στους ενήλικους να ρυθμίσουν τη συσκευή έτσι, ώστε να παίρνουν ειδοποιήσεις για τη θέση των παιδιών σε συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα.

Η μπαταρία του KizON έχει διάρκεια ζωής 36 ωρών και οι γονείς ειδοποιούνται μέσω του smartphone τους όταν η μπαταρία του πέφτει στο 25%. Η συσκευή που φοριέται στο χέρι, σαν βραχιόλι, είναι φτιαγμένη από οικολογική Πολυθιουραιθάνη (Polythiourethane –PTU), η οποία είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στους λεκέδες. Μία μεγάλη επιλογή από αξεσουάρ βασισμένα σε δημοφιλείς χαρακτήρες καρτούν θα είναι διαθέσιμη για το KizON, το οποίο θα διατίθεται σε τρία όμορφα χρώματα: μπλε, ροζ και πράσινο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons