Ανακοίνωση του APC Mobile Power Pack της Schneider Electric

by George Polyzos • On 26-11-2014 • AT 4:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

M5BK front left

Η Schneider Electric παρουσίασε το APC Mobile Power Pack, μια εξωτερική πηγή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση κινητών και άλλων smart συσκευών.

Η μεγάλη χωρητικότητα και η υψηλή απόδοση του APC Mobile Power Pack το καθιστούν ιδανικό για ταμπλέτες, smartphones και οποιαδήποτε άλλη «έξυπνη» φορητή συσκευή χρησιμοποιεί φορτιστή USB. Χάρη στο μικρό της βάρος, η νέα αυτή εξωτερική μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιείται για μεγαλύτερο διάστημα σε ακόμη περισσότερες εφαρμογές όπως, για παράδειγμα, οι υπηρεσίες εύρεσης γεωγραφικής θέσης και GPS, οι οποίες συνήθως καταναλώνουν πολλή ενέργεια.

Το APC Mobile Power Pack προσφέρεται σε δύο μεγέθη: M5 (5000 mAh) και M10 (10.000 mAh). Με βάρος 142 γραμμάρια και διαστάσεις μικρότερες από 108 x 65 x 15 χιλιοστά, το μικρό Μ5 έχει ενέργεια αρκετή για δύο πλήρεις φορτίσεις ενός συνηθισμένου smartphone, ενώ το μεγαλύτερο M10, με βάρος 243 γραμμάρια και διαστάσεις 147 x 89 x 14 χιλιοστά, επαρκεί για μία πλήρη φόρτιση μιας ταμπλέτας ή τέσσερις φορτίσεις ενός συνηθισμένου smartphone.

M10WH front left

Διαθέσιμο σε γυαλιστερό λευκό ή μαύρο, το APC Mobile Power Pack στέκεται άνετα δίπλα σε οποιαδήποτε κομψή συσκευή smartphone ή tablet. Η ενσωματωμένη μπαταρία από πολυμερή λιθίου μπορεί να φορτιστεί δύο φορές περισσότερες από μια αντίστοιχη ιόντων λιθίου, χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοπιστία. Εξωτερικά, το APC Mobile Power Pack διαθέτει δύο θύρες εξόδου USB, δίνοντας τη δυνατότητα να φορτίζουμε ταυτόχρονα δύο συσκευές, καθώς και φωτεινή ένδειξη 4 LED που μας πληροφορεί για την κατάσταση της μπαταρίας.

Η φόρτιση του APC Mobile Power Pack γίνεται από εξωτερικό φορτιστή micro USB, και ολοκληρώνεται σε περίπου 4 ώρες (για το M5) και 8 ώρες (για το M10). Και τα δύο μοντέλα διακρίνονται για την εξαιρετική ικανότητα να αποθηκεύουν ενέργεια, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να μένουν για ολόκληρες εβδομάδες σε τσάντες, σακίδια, θήκες, χωρίς να χάνουν σημαντικό ποσοστό της ενέργειάς τους. Έτσι, όποτε χρειαστεί, το APC Mobile Power Pack θα εξασφαλίσει τη λειτουργία της φορητής συσκευής, απλά και αξιόπιστα. Tα M5 και M10 φορτίζουν τη μπαταρία της συσκευής, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν συνδέουμε το φορτιστή τους σε μία πρίζα.

[Δ.Τ. Schneider Electric]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons