Ανακοίνωση συνεργασίας Schneider Electric – Cisco

by George Polyzos • On 25-07-2015 • AT 9:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

handshake

Η Schneider Electric ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Cisco, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της τεχνολογικά προηγμένα συστήματα ελέγχου και δικτύωσης.

Η προσπάθεια της Cisco αναμένεται να επικεντρωθεί στο πώς θα βοηθήσει τους βιομηχανικούς πελάτες να μετασχηματίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους, μέσα από τη διασύνδεση ανθρώπων, δεδομένων, αντικειμένων και διαδικασιών. Η Schneider Electric από την πλευρά της, εστιάζει το ενδιαφέρον της στο πώς θα αξιοποιήσει τις εγνωσμένης αξίας τεχνολογίες της Cisco προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις λύσεις βιομηχανικού αυτοματισμού που προσφέρει στους πελάτες της.

Με την ένταξη της Cisco στο πρόγραμμα Collaborative Automation Partner Program (CAPP) της Schneider Electric δημιουργείται μία πλατφόρμα, μέσα από την οποία οι κορυφαίες λύσεις βιομηχανικής δικτύωσης μπορούν να φτάνουν στους πελάτες της Schneider Electric σε περισσότερες από 200 χώρες. Η Schneider Electric και η Cisco μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία όσον αφορά στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων που μπορούν να επιλύσουν συγκεκριμένα προβλήματα των πελατών τους, στοιχείο που καθιστά τη συνεργασία τους ακόμη πιο επωφελή.

Ενδεικτική της αξίας που προσφέρει η συγκεκριμένη συνεργασία στους κοινούς βιομηχανικούς πελάτες των δύο εταιρειών, είναι η περίπτωση μεγάλης εταιρείας εξόρυξης με έδρα το Bowen Basin στην πολιτεία Queensland της Αυστραλίας, η οποία πρόσφατα επέλεξε τη Schneider Electric προκειμένου να υλοποιήσει μια τεχνολογικά προηγμένη λύση για την παραγωγή μεταλλουργικού κωκ για χρήση στη βιομηχανία χάλυβα.

Η μονάδα, η οποία εγκαινιάστηκε στα τέλη του 2014, σχεδιάστηκε με στόχο να αποτελέσει την πιο παραγωγική και ταυτόχρονα πράσινη μονάδα εξόρυξης μεταλλουργικού κωκ στον κόσμο. Η λειτουργία της βασίζεται σε μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών της Cisco και της Schneider Electric. Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος ολόκληρης της μονάδας στηρίζεται στα συστήματα της Schneider Electric, ενώ το δίκτυο ελέγχου όλων των παραγωγικών διαδικασιών έχει δομηθεί πάνω σε τεχνολογίες της Cisco.

Πολλοί πελάτες της Schneider Electric χρησιμοποιούν ήδη τεχνολογίες της Cisco. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τμήματα IT που ορίζουν την τεχνολογία Cisco ως πρότυπο για το σύνολο των εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και των εργοστασίων. Οι επιχειρήσεις που βασίζονται στη Cisco για τη διασύνδεση των μονάδων παραγωγής μπορούν να εξασφαλίζουν την αντοχή και τη σταθερότητα των δικτυακών τους υποδομών, μέσα από λύσεις εφεδρείας και ανάκτησης μετά από βλάβη, όπως το rapid ring recovery, το link redundancy, το link aggregation και το rapid failover.

[Δ.Τ. Schneider Electric]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons