Αναγνώστης ίριδας ματιού στο Samsung Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 09-06-2016 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Note-6-Iris-Scanner

To Samsung Galaxy Note 7 θα είναι εξοπλισμένο με αναγνώστη της ίριδας ματιού σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. 

Η φημολογία για το Samsung Galaxy Note 7 είναι αναμενόμενα έντονη όσο περισσότερο προχωρούμε προς την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του. Η τελευταία φήμη έχει κάνει και παλαιότερα την εμφάνισή της και αφορά στην ενσωμάτωση ενός αναγνώστη της ίριδας του ανθρώπινου ματιού για την ταυτοποίηση του κατόχου του.

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν screenshots από τη λειτουργία του Samsung Galaxy Note 7, από κινέζικα και κορεάτικα sites, τα οποία δείχνουν ότι το νέο phablet θα είναι προικισμένο με αυτή την τεχνολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει το Galaxy Tab Iris στην Ινδία, δείχνοντας ότι έχει ενδιαφέρον να πειραματιστεί με την εν λόγω τεχνολογία. Για πολλούς, αυτή ήταν η πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή της Samsung, αλλά είναι πολύ δύσκολο να εκφράσει κανείς τη βεβαιότητα ότι η κορεάτικη εταιρεία θα ενσωματώσει τον ίδιο αισθητήρα και στο επερχόμενο Galaxy Note 7, ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το νέο μοντέλο.

Μέχρι στιγμής, οι φήμες θέλουν το νέο Samsung phablet να έχει οθόνη Super AMOLED, με διαγώνιο 5,8 ιντσών, ανάλυση 1440p, επεξεργαστή Snapdragon 823 με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε 64, είτε 128 GB. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος αναμένεται να είναι στα 12 Megapixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons