Αναγνώριση ίριδας από Samsung και LG

by Nikos Kaimakamis • On 19-06-2015 • AT 5:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

iris-scan

Τόσο η Samsung όσο και η LG φημολογείται ότι εξελίσσουν την τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας του ματιού, για το ξεκλείδωμα των μελλοντικών συσκευών τους. 

Έχουμε δει και στο παρελθόν παρόμοιες προτάσεις, αλλά η εμπλοκή των δύο μεγάλων ανταγωνιστών από την Κορέα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα βοηθήσει να γίνει κοινός τόπος η τεχνολογία αυτή για την ταυτοποίηση του κατόχου μίας συσκευής.

Οι φήμες που αναφέρει το GSM Arena, μάλιστα, πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και μιλούν για παρουσίαση σχετικών μοντέλων στην αρχή του επόμενου έτους από την Samsung και την LG.

Το κοινό δείχνει να ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, επομένως ούτε η Samsung, ούτε η LG πρόκειται να αφήσουν να πάει χαμένη η ευκαιρία της παρουσίασης ανάλογων προτάσεων. Φυσικά, σε αυτό το στάδιο δεν γίνεται καμία επίσημη επιβεβαίωση για το αν ασχολούνται με την τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας του ματιού.

Σύμφωνα με το GSM Arena, πάντως, η εμπλοκή μεγάλων ονομάτων και κατασκευαστών τέτοιου βεληνεκούς είναι ικανή να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην εν λόγω τεχνολογία και να την κάνει γρήγορα μόδα που θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές.

Μένει να δούμε τι από όλα τα παραπάνω θα συμβούν, αλλά το σίγουρο είναι ότι με αυτή την τεχνολογία τα δεδομένα μας θα γίνουν λίγο πιο ασφαλή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons