Αναδιπλούμενο tablet phone από την Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 01-12-2015 • AT 12:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-p-valley-01

H νέα πατέντα που κατέθεσε η Samsung δείχνει τα σχέδια για ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη που μπορεί να μετατραπεί σε tablet. 

H αποκάλυψη για την ευρεσιτεχνία έγινε από το USPTO, το γραφείο στο οποίο κατατέθηκε, ενώ και παλαιότερα είχαν εμφανιστεί φήμες που αφορούσαν σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο από την Samsung, με την κωδική ονομασία Project Valley. Σύμφωνα με το Phone Arena, η Samsung έχει ήδη δώσει το όνομα SM-G929F, ως κωδικό του επερχόμενου μοντέλου.

Samsung-p-valley03

Η αναδιπλούμενη πρόταση της Samsung δεν θα θυμίζει ένα clamshell, αλλά περισσότερο ένα βιβλίο, καθώς θα μπορεί κανείς να το ανοίγει και να αποκαλύπτεται έτσι μία μεγάλων διαστάσεων οθόνη μπροστά του. Ένα άλλο σχέδιο της Samsung περιλαμβάνει μία αναδιπλούμενη οθόνη που μοιάζει περισσότερο με πάπυρο και η οποία μπορεί να ξεδιπλώνεται σταδιακά.

samsung-p-valley-02

Υπάρχουν φήμες που λένε ότι τα σχέδια αυτά θα μετατραπούν σε κανονικά προϊόντα στο μέλλον, μπορεί και ως μία νέα παραλλαγή κάποιου από τα επόμενα Samsung Galaxy Note που θα παρουσιάσουν οι Κορεάτες. Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα εάν θα δούμε όλες αυτές τις ιδέες να γίνονται πράξη, αλλά είναι πάντοτε ενδιαφέρον να βλέπουμε με τι ασχολούνται και με ποιες μορφές συσκευών πειραματίζονται οι κατασκευαστές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons