Αναδιοργάνωση και μετονομασία για την Fox International Channels

by George Polyzos • On 20-02-2016 • AT 10:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung Curved UHD TV (1)

Σε Fox Networks Group μετονομάζεται η Fox International Channels, μετά την αναδιοργάνωση των διεθνών τηλεοπτικών δραστηριοτήτων της.

Η αναδιοργάνωση έρχεται ως συνέχεια της ανάπτυξης της εταιρείας σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία, η οποία οδήγησε στη δημιουργία περιφερειακών κέντρων για τις συγκεκριμένες αγορές.

Η νέα διοικητική δομή επιτρέπει σε κάθε περιφερειακό κέντρο να διαχειρίζεται ανεξάρτητα, την περαιτέρω ανάπτυξη των παγκόσμιων καναλιών της Fox Networks Group σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία αντίστοιχα.

Βάσει της νέας δομής, ο κύριος Jan Koeppen αναλαμβάνει Πρόεδρος στη Fox Networks Group Europe, ο κύριος Carlos Martinez Πρόεδρος στη Fox Networks Group Latin America και ο κύριος Zubin Gandevia Πρόεδρος στη Fox Networks Group Asia. Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, η Fox Networks Group φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται στις προαναφερθείσες αγορές, ειδικά στους τομείς του περιεχομένου και του στρατηγικού προγραμματισμού.

Σήμερα, η Fox Networks Group διαχειρίζεται πάνω από 350 διεθνή κανάλια ψυχαγωγίας, αθλητικού περιεχομένου, ντοκιμαντέρ και ταινιών, τα οποία καλύπτουν ένα παγκόσμιο κοινό 1,8 δισεκατομμυρίων θεατών και εκπέμπουν σε 45 γλώσσες. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται εμβληματικά κανάλια, όπως το Fox, το Fox Life και το National Geographic Channel και το Fox Sports.

[Δ.Τ. Fox]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons