Αναβαθμισμένο σετ ηχείων 2.1 Pebble Plus από την Creative

by George Polyzos • On 23-05-2019 • AT 2:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Home Electronics

Η Creative προχώρησε στο λανσάρισμα του Creative Pebble Plus ενός σετ ηχείων 2.1 με λειτουργικό σύστημα USB, που συνοδεύεται από αυτόνομο subwoofer. 

Το σετ της Creative περιλαμβάνει οδηγούς μέσης εμβέλειας 2 ιντσών, οι οποίοι είναι υπό γωνία 45 μοιρών για να διασφαλίζουν ότι ο ήχος έχει τη σωστή κατεύθυνση, ενώ πλέον έχει προστεθεί και ένα κομψό subwoofer 4 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Pebble Plus διατηρεί την φουτουριστική σφαιρική σχεδίαση του προκατόχου του Creative Pebble, το οποίο τιμήθηκε από το PC Mag το 2018 ως το καλύτερο σετ ηχείων.  

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς η τροφοδοσία μέσω USB η οποία παρέχει επιπλέον άνεση καταργώντας τα περιττά καλώδια, επιτρέποντας την σύνδεση με κάθε συσκευή μέσω ενός universal 3.5mm AUX-in καλωδίου. Επίσης, το κύριο μπροστινό ηχείο είναι εξοπλισμένο με ένα διακόπτη ελέγχου, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης και ελέγχου της έντασης. Τέλος το Pebble Plus διαθέτει έναν απλό διακόπτη μέσω του οποίου οδηγείται σε λειτουργία High Gain για ισχυρότερο μπάσο. 

 Το Creative Pebble Plus διατίθεται ήδη στην αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο στην τιμή των 36,90 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons