Αναβαθμισμένο Galaxy Note 7 στην Κίνα

by Nikos Kaimakamis • On 12-08-2016 • AT 8:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note7-bleu-011

H Samsung επιβεβαιώνει ότι θα κατασκευάσει ένα αναβαθμισμένο Galaxy Note 7, αλλά αυτό θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Κίνας. 

To βελτιωμένο Samsung Galaxy Note 7 θα είναι εφοδιασμένο με μνήμη RAM 6 GB σε σχέση με τα 4 GB του μοντέλου που μόλις παρουσιάστηκε, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στα 128 GB. Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναβαθμισμένου μοντέλου αναμένεται να είναι τα ίδια με εκείνα του Galaxy Note 7 που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές. Είναι προφανές ότι το αναβαθμισμένο μοντέλο θα είναι και πιο ακριβό από τα υπόλοιπα Samsung Galaxy Note 7 που θα κυκλοφορήσουν.

Το 9to5 Google αναφέρει ότι η τιμή του βελτιωμένου μοντέλου θα ξεπερνά τα 900 ευρώ, στοιχείο που το κάνει πραγματικά ακριβό. Η Samsung, πάντως, δηλώνει ότι θα το κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο στην κινέζικη αγορά, όπου πιθανότατα πιστεύει ότι θα υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να αρκεστεί στο βασικό και πιο προσιτό μοντέλο, το οποίο, όμως, παραμένει αρκετά ακριβό με την τιμή του να είναι πάνω από τα 750 ευρώ.

Η κινέζικη αγορά αποτελεί στόχο για τους κατασκευαστές smartphones, όπου ενδιαφέρονται τόσο για τις υψηλές πωλήσεις όσο και για την παρουσίαση τεχνολογικά εξελιγμένων προτάσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons