Αναβάθμιση τον Οκτώβριο για το Xbox One

by Nikos Kaimakamis • On 09-09-2014 • AT 11:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

snap xbox

H Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα μία προεπισκόπηση των χαρακτηριστικών που θα έχει το πακέτο αναβάθμισης για το Xbox One, το οποίο και θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβρη και έπειτα.

Η πρώτη εικόνα που αποκομίζει κανείς από τις βελτιώσεις είναι ότι η χρήση του Xbox One θα γίνει πιο εύκολη για όσους δεν έχουν συνδεδεμένο Kinect στο σύστημά τους. Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι το Snap Center, το οποίο επιτρέπει με ένα πάτημα του πλήκτρου Xbox να πηγαίνει κανείς από τα μηνύματα, στις επαφές και έπειτα στη λειτουργία game DVR. Ο τρόπος εγγραφής μικρών στιγμιοτύπων από το gaming είναι πιο εύκολος, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο χρήστης θα μπορεί να λαμβάνει μηνύματα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που φέρνει το update είναι η δυνατότητα χρήσης δικτύωσης DLNA, ενώ θα μπορεί κανείς να κάνει αναπαραγωγή αρχείων MKV που υπάρχουν αποθηκευμένα σε έναν εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο με USB ή σε κάποια συσκευή που είναι συνδεδεμένη ασύρματα μέσω DLNA, επιτρέποντας έτσι το streaming αρχείων από έναν υπολογιστή προς την κονσόλα.

Βελτιώσεις περιλαμβάνονται για τους κατόχους digital TV tuner, αλλά όχι για την Ελλάδα, ενώ είναι πιο απλές οι διαδικασίες αναβάθμισης firmware της συσκευής.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons