Αναβάθμιση για το Xbox One

by Nikos Kaimakamis • On 21-10-2014 • AT 1:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

 

microsoft-xbox-one

Τον Νοέμβριο θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη η αναβάθμιση του Xbox One, το οποίο θα φέρει μεταξύ άλλων την πρόσβαση στο Twitter, όπως και την επιλογή φόντου. 

Η αρχική σελίδα θα μπορεί να δεχτεί διάφορες εικόνες ως φόντο, ενώ ακόμα πιο πλούσιο θα είναι το προφίλ του κάθε χρήστη με πολλές από τις κατακτήσεις και τα achievements του κάθε χρήστη να είναι εφικτό να μπαίνουν στο showcase του Xbox One. Ένα από τα νέα στοιχεία είναι, επίσης, η σύνδεση του Xbox Live με τον λογαριασμό Twitter του κάθε χρήστη.

Ο καθένας θα μπορεί να διαμοιραστεί περιεχόμενο και στοιχεία από το Xbox Live με πολύ απλό τρόπο με τις επαφές του στο Twitter. Ένα από τα στοιχεία που θα μπορεί να μοιραστεί ο χρήστης μέσω Twitter είναι τα clips από το gaming του.

Ανανεωμένη θα είναι και η λειτουργία του live TV, μέσω του OneGuide, όπου θα εμφανίζονται οι λίστες του τι βλέπουν οι άλλοι χρήστες του Xbox Live, ενώ θα εμφανίζεται και το τι λένε στα tweets τους. Το ίδιο θα συμβαίνει και για ένα συγκεκριμένο επιλεγμένο show που παρακολουθείτε εκείνη την στιγμή, επομένως θα μπορεί να γίνει σχολιασμός μίας εκπομπής, ζωντανά. Τέλος, ο Internet Explorer θα μπορεί να πάει σε πλήρη προβολή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons