Αναβάθμιση firmware για το… ξεχασμένο Google Glass

by George Polyzos • On 22-06-2017 • AT 10:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Τεχνολογία

Μπορεί η Google να έχει εγκαταλείψει τα σχέδια για εμπορική προώθηση του Google Glass, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εταιρεία έπαψε να υποστηρίζει τις συσκευές που βρέθηκαν στα χέρια των developers.

Έτσι, σύμφωνα με το Android Police, μετά από σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία αναβάθμιση, αποκαλύφθηκε η αναβάθμιση XE23 για το firmware του Google Glass ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και μία αναβάθμιση για τη συνοδευτική εφαρμογή MyGlass για το λειτουργικό σύστημα Android.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται είναι φυσικά η «διόρθωση διαφόρων bugs και η βελτίωση της απόδοσης» ενώ το σημαντικότερο νέο στοιχείο που έχει εισαχθεί είναι ότι πλέον το Google Glass θα μπορεί να συζευχθεί με συσκευές Bluetooth, όπως για παράδειγμα ένα mouse ή ένα keyboard.

Σε ότι αφορά στην εφαρμογή MyGlass, πλέον θα επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται συγχρόνως notifications τόσο με το Android Wear όσο και με το Google Glass.

Προφανώς η κίνηση της Google δείχνει καταρχήν ότι συνεχίζει να υποστηρίζει τους χρήστες εκείνους που με αντίτιμο 1500 δολαρίων απέκτησαν την Explorer Edition του Google Glass. Επιπλέον, φαίνεται ότι συνεχίζει στο παρασκήνιο τουλάχιστον να πειραματίζεται με τη χρήση συσκευών head-up-display. Τέλος, αν η κίνηση αυτή δείχνει σχέδια εμπορικής προώθησης της συσκευής, η απάντηση είναι μάλλον όχι…

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons