Αναβάθμιση του προγράμματος Spotify Family

by Nikos Kaimakamis • On 24-05-2016 • AT 4:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Spotify Family Plan

Το Spotify Family αλλάζει και προσφέρει τη δυνατότητα στις οικογένειες να μοιραστούν τον premium λογαριασμό τους. 

Με το ανανεωμένο Spotify Family Plan, μπορούν έως και έξι μέλη μίας οικογένειας να μοιραστούν τους premium λογαριασμούς τους, έναντι 14,99 δολάρια τον μήνα. Το κάθε μέλος του Spotify Family Plan διατηρεί όλα τα στοιχεία που θα είχε και στον προσωπικό του λογαριασμό, όπως είναι οι playlists, οι καλλιτέχνες που ακολουθούν και άλλα στοιχεία. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μία μικρή μείωση της τιμής και τη δυνατότητα να προστεθούν περισσότερα άτομα στον λογαριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς πληκτρολογώντας spotify.com/family στον browser του, ενώ η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Spotify σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός από τους χρήστες που βρίσκονται στον Καναδά. Πλέον στις λίστες του Spotify περιλαμβάνονται πλέον 30 εκατομμύρια τραγούδια, προκειμένου να ικανοποιούνται όλα τα γούστα.

Το πλεονέκτημα του Spotify Family Plan είναι ότι όλοι οι χρήστες που το επιλέγουν έχουν ο καθένας όλα τα πλεονεκτήματα του Spotify Premium, ο καθένας στο λογαριασμό του, με τη δυνατότητα να παίζουν τα τραγούδια που θέλουν σε όποια συσκευή το θέλουν, είτε βρίσκονται offline, είτε online, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ακούν διαφημίσεις και άλλα μηνύματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons