Αναβάθμιση του Google Photos για το iOS

by Nikos Kaimakamis • On 09-03-2016 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-photos

Οι κάτοχοι iPhone έχουν πλέον στη διάθεσή τους την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής Google Photos με τις λειτουργίες Live Photos και Split View. 

Με τη λειτουργία Live Photos στην αναβαθμισμένη εφαρμογή της Google, μπορεί να γίνεται backup των φωτογραφιών που τραβά κανείς με το iPhone απευθείας στο cloud. Ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Google είναι ο απεριόριστος χώρος για το backup, ενώ εάν θέλει κανείς να διατηρεί τις φωτογραφίες του στην αρχική τους ανάλυση, τότε θα πρέπει να επιλέξει μία επί πληρωμή έκδοση της υπηρεσίας.

Η εφαρμογή Google Photos βρίσκεται στην έκδοση 1.8.0, ενώ το Live Photos εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα iPhone 6S και 6S Plus. Εκτός από τη δυνατότητα backup για τις Live Photos που προσφέρει η ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Google Photos, υπάρχει και η δυνατότητα του Split View, που βοηθά τους κατόχους iPad να έχουν ανοιχτή την εφαρμογή δίπλα σε άλλες εφαρμογές στην ίδια οθόνη. Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη για download από το App Store της Apple.

H Google έχει αλλάξει και τον τρόπο πλοήγησης στο μενού της εφαρμογής της, έτσι ώστε να κάνει ευκολότερη τη χρήση του, ενώ δηλώνει ότι είναι και πιο γρήγορη η ανταπόκριση του Google Photos app στις εντολές του χρήστη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons