Αναβάθμιση για το S Health της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 27-05-2016 • AT 1:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-S-Health

Η Samsung αναβαθμίζει το S Health app με περισσότερες επιλογές διαμοιρασμού και καλύτερες μετρήσεις καρδιακού ρυθμού. 

Η έκδοση 4.8.9.0085 του S Health εκτιμάται ότι είναι ενδεικτική της μελλοντικής μορφής που θα έχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές παρακολούθησης υγείας, καθώς πλέον γίνεται ταχύτερη και πιο τακτική καταγραφή του καρδιακού ρυθμού, ενώ πλέον ο χρήστης θα μπορεί να συγκρίνει τον ρυθμό βηματισμού με εκείνο των φίλων του και των επαφών του.

Τα δεδομένα που καταγράφει το S Health θα μπορούν να γίνουν αντικείμενο σύγκρισης με εκείνα των άλλων χρηστών που ανήκουν στην ίδια ηλικιακή ομάδα, προκειμένου να μπορεί κανείς να δει σε ποιο επίπεδο βρίσκεται σε σχέση με τον μέσο όρο της ηλικίας του. Πλέον, η εφαρμογή κάνει έναν συνδυασμό των μετρήσεων από τα wearables και από τους αισθητήρες του smartphone, προκειμένου να υπολογίζει με πιο ρεαλιστικό τρόπο τα δεδομένα.

S-Health

Η διευκόλυνση του διαμοιρασμού είναι ένα στοιχείο που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την αποστολή των δεδομένων όχι μόνο σε επιστήμονες υγείας, όσο και σε φίλους και γνωστούς, μετατρέποντας την εξάσκηση σε παιχνίδι, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην διατήρηση ενός πιο δραστήριου lifestyle από τους χρήστες της ανανεωμένης έκδοσης της εφαρμογής S Health της Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons