Αναβάθμιση για το OneDrive for Business

by Nikos Kaimakamis • On 10-03-2015 • AT 2:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

onedrive for business

To OneDrive for Business αναβαθμίζεται, επιτρέποντας την καλύτερη διαχείριση των αρχείων για την εργασία μέσα από τον browser.

Με τη νέα web εφαρμογή για το OneDrive for Business γίνεται πιο εύκολη η δημιουργία, ο διαμοιρασμός και η αναζήτηση αρχείων στο cloud, ενώ ακόμα πιο απλή είναι η διαδικασία της επεξεργασίας όλων των αρχείων του κάθε επαγγελματία χρήστη. Το ιστορικό των αρχείων που έχουν ανέβει είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από το μενού της εφαρμογής, ενώ όλα τα πρόσφατα αρχεία παρουσιάζονται σε μια λίστα με καρτέλες και όχι με μία δυσανάγνωστη λίστα αρχείων.

Μόλις γίνεται η δημιουργία ενός φακέλου, μπορεί κανείς να καλέσει απευθείας άλλους χρήστες που επιθυμεί προκειμένου να μοιραστούν τα περιεχόμενα του φακέλου αυτού, διευκολύνοντας έτσι την online συνεργασία. Σύμφωνα με την Microsoft, τα νέα χαρακτηριστικά θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα άμεσα σε όλους τους συνδρομητές της online υπηρεσίας, με όλους τους χρήστες να αποκτούν τα νέα χαρακτηριστικά, μέχρι το τέλος του μήνα.

Η φιλοσοφία των αλλαγών στο OneDrive for Business είναι να καταστήσει εύκολο και απλό σε όλους τους χρήστες το να μπορούν να δουλεύουν τα αρχεία που τους ενδιαφέρουν παντού, χωρίς να τους απασχολεί το λειτουργικό σύστημα ή το είδος της συσκευής που χρησιμοποιούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons