Αναβάθμιση για το Edge Screen της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 17-02-2016 • AT 2:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Galaxy Note Edge

Μαζί με την αναβάθμιση σε Android 6.0, αλλαγές έρχονται και στο στοιχείο του Edge Screen των smartphones της Samsung. 

Η Samsung ξεκίνησε ήδη την αναβάθμιση σε Android 6.0 για τα Galaxy S6 και S6 Edge, αλλά για το τελευταίο υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή που επιτρέπει στην Edge Screen να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινή λειτουργία του smartphone με την κυρτή οθόνη.

Εκτός από τις κυρτές άκρες, πλέον με το στοιχείο του Edge Screen, η οθόνη χωρίζεται σε μεγαλύτερα μέρη και μπορεί να προβληθεί περισσότερο περιεχόμενο από την άκρη της οθόνης προς το κέντρο.

samsung-edge-screen

Μέχρι τώρα η Edge Screen μπορούσε να καταλάβει τα 260 pixels της οθόνης, αλλά με την αναβάθμιση μπορεί πλέον να καταλάβει έως και 550 pixels, σε μια οθόνη με ανάλυση 2560×1440 pixels. Είναι προφανές ότι έτσι αποκτά πολύ μεγαλύτερη χρησιμότητα το κυρτό άκρο της οθόνης του smartphone της Samsung, με το περιεχόμενο να εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στο κέντρο και να συνεχίζεται ομαλά προς τα άκρα.

Μέσα από αυτή τη λειτουργία ενισχύονται όλες οι διαδικασίες multitasking του τηλεφώνου. Αλλαγές και βελτιώσεις υπάρχουν και σε όλες τις άλλες Edge εφαρμογές που τρέχει το S6 Edge, με το Apps Edge και το People Edge να έχουν περισσότερες δυνατότητες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons