Αναβαθμίσεις σε Apple CarPlay και Maps

by Nikos Kaimakamis • On 20-06-2016 • AT 9:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

chevy-carplay

Η Apple συνεχίζει να ανακοινώνει ανανεώσεις για τα προϊόντα λογισμικού, όπως είναι το CarPlay και το Maps. 

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι η λειτουργία Parked Car, η οποία βλέπει πότε σταματά να λειτουργεί η λειτουργία δικτύωσης Bluetooth του Apple CarPlay προκειμένου να καταλάβει εάν είναι παρκαρισμένο το όχημα του χρήστη.

Ταυτόχρονα, μαρκάρει στο χάρτη το ακριβές σημείο παρκαρίσματος προκειμένου να μπορεί κανείς να βρίσκει άμεσα το όχημά του. Το CarPlay συνεχίζει να μεταφέρει μερικές βασικές εφαρμογές της Apple στην οθόνη του ταμπλό του οχήματος, ενώ αυξάνονται σταδιακά οι κατασκευαστές που το υποστηρίζουν.

Το ανανεωμένο Music app του iOS 10 δεν προορίζεται για χρήση μόνο από το iPhone, καθώς θα βρει χρήση και στο Apple CarPlay, με τους χρήστες της εφαρμογής να μπορούν να επέμβουν ιδιαίτερα στον τρόπο ταξινόμησης της μουσικής τους, ενώ θα είναι τονισμένη η λειτουργία Playlists. O χρήστης θα μπορεί να αλλάζει τον τρόπο παρουσίασης των εφαρμογών στην οθόνη του CarPlay στο αυτοκίνητο, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Σε γενικές γραμμές με τις νέες αναβαθμίσεις σε Apple CarPlay και Maps ο οδηγός έρχεται στο προσκήνιο και μπορεί να επέμβει πολύ περισσότερο στον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής και στην παρουσίαση των επιμέρους ενδείξεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons