Αμφίδρομη και ασύρματη φόρτιση συσκευών στο Galaxy S10

by Nikos Kaimakamis • On 06-02-2019 • AT 10:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Galaxy S10 της Samsung αναμένεται να προσφέρει τη δυνατότητα της ασύρματης και αμφίδρομης φόρτισης άλλων συσκευών. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear, η δυνατότητα αυτή προσφέρεται ενσύρματα με την τεχνολογία USB-C, ενώ το Samsung Galaxy S10 εκτιμάται ότι θα μπορεί να δώσει αυτή την επιλογή στον κάτοχό του με ασύρματο τρόπο και όχι μόνο μέσω καλωδιακής σύνδεσης.

Η κίνηση αυτή της Samsung φέρεται να είναι μία απάντηση στα όσα προσφέρει η Huawei, την οποία η κορεάτικη εταιρεία βλέπει ως έναν από τους πιο ισχυρούς ανταγωνιστές της στην κατηγορία των high end smartphones.

Το χαρακτηριστικό αυτό που θα έχει το Samsung Galaxy S10 αναμένεται να λέγεται Powershare. O κάτοχός του θα πρέπει να ενεργοποιήσει την εν λόγω λειτουργία και έπειτα να τοποθετεί μία συσκευή που θα μπορεί να υποστηρίζει την τεχνολογία Qi Wireless Charging στην πίσω πλευρά του Samsung Galaxy S10.

Θεωρητικά, η όλη διαδικασία θα είναι πολύ απλή στην πράξη και εύκολη, αλλά μένει να δούμε πόσο πρακτική θα είναι σε κανονικές συνθήκες. Οι φήμες θέλουν το στοιχείο του Powershare να προσφέρεται όχι μόνο από τις high end προτάσεις της γκάμας, αλλά ακόμα και από την έκδοση Lite του επερχόμενου Samsung Galaxy S10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons