Αμφιβολίες για το μέλλον του προγράμματος Android Silver

by George Polyzos • On 18-09-2014 • AT 4:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

smartphones

Το Android Silver, το πρόγραμμα της Google για τη προώθηση του ομώνυμου λειτουργικού συστήματος σε περισσότερες high-end συσκευές, φαίνεται ότι βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής καθώς το μέλλον του κρίνεται αβέβαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Information» το Android Silver βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, με αρκετά στελέχη της Google να εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για την επιτυχία του, ακόμη και αν τελικά υπήρχε κάποια εξέλιξη σχετικά με αυτό.

Το Android Silver επρόκειτο να έχει τη στήριξη όλων των μεγάλων παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε συνδυασμό με σημαντικού μεγέθους (και κόστους) διαφημιστικές εκστρατείες. Στόχος, η προβολή των καλύτερων smartphones που χρησιμοποιούν το λειτουργικό Android, σε «καθαρή» βέβαια έκδοση, σε συνδυασμό με την παροχή τακτικών ενημερώσεων εκ μέρους της Google.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αποχώρηση του Nikesh Arora, τον Ιούλιο, από τη θέση του Chief Business Officer της Google, αποτέλεσε τροχοπέδη για την περαιτέρω εξέλιξη του προγράμματος. Στα καθήκοντα του Arora περιλαμβανόταν και η επίβλεψη των συνεργασιών τόσο με τους κατασκευαστές hardware όσο και με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Η αποχώρηση Arora σε συνδυασμό με τη μάλλον «παγερή» αποδοχή του προγράμματος από την πλευρά των υπολοίπων εταίρων φαίνεται ότι ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην επιβράδυνση της εξέλιξής του και ίσως οδηγήσει και στο άδοξο τέλος του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons