Το Amazon ετοιμάζει 3 νέα Kindle Fire και Kindle Fire HD tablets

by Stefanos Kofopoulos • On 09-07-2013 • AT 6:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το Amazon ετοιμάζει 3 νέα Kindle Fire και Kindle Fire HD tablets

Με την αγορά των tablets και e-readers να αλλάζει δραματικά, το Amazon ετοιμάζει μια νέα σειρά Kindle με τουλάχιστον τρία νέα Kindle Fire tablets πριν το τέλος του 2013.

Το Amazon θέλει να είναι έτοιμο για τα Χριστούγεννα του 2103 και για αυτό τα νέα Kindle θα παρουσιαστούν λίγο πριν από τις γιορτές. Πιθανότατα να δούμε περισσότερα Kindle πέρα από τα Kindle Fire. Τα τρία νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι τα εξής.

Ένα νέο Kindle Fire με οθόνη 7 ιντσών και ανάλυση 1280 x 800 pixels με οθόνη IPS με τιμή και χαρακτηριστικά για να καλύψει τις ανάγκες αυτών με χαμηλό budget. Δες το Kindle Fire που κυκλοφορεί τώρα.

Ένα νέο Kindle Fire HD με οθόνη 7 ιντσών αλλά ανάλυση full HD 1920 x 1200 pixels. Δες το Kindle Fire HD που κυκλοφορεί τώρα.

Ένα νέο Kindle Fire HD 8.9 tablet με οθόνη 8.9 ιντσών και ανάλυση 2560 x 1600 pixels ώστε να ξεπεράσει οριακά την ανάλυση του iPad retina display. Δες το Kindle Fire HD 8.9 που πωλείται τώρα.

Εκτός από το νέο hardware διαφορετικό θα είναι και το design των νέων Kindle Fire tablets. Μένει αν δούμε πόσο αλλαγμένο θα είναι το Kindle OS και τι νέες υπηρεσίες θα προσθέσει το Amazon στα νέα μοντέλα Kindle Fire και Kindle Fire HD.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons