Ετοιμάζεται το Amazon tablet με Android εννοείται

by Stefanos Kofopoulos • On 04-05-2011 • AT 3:04 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ετοιμάζεται το Amazon tablet με Android εννοείται

Είναι απλά θέμα χρόνου για το Amazon μέχρι να παρουσιάσει το Android tablet που ετοιμάζει. Οι πωλήσεις του Kindle πάνε καλά αλλά το stock πρέπει να φύγει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το νέο δημιούργημα, για αυτό άλλωστε το Kindle διατίθεται πλέον με τρελές προσφορές. Αν όλα πάνε βάση σχεδίου και οι πληροφορίες αποδειχθούν αξιόπιστες, το Amazon tablet θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή το καλοκαίρι και μετά. Ήδη έχουν κλείσει οι πρώτες συμφωνίες για την προμήθεια οθονών και άλλων ηλεκτρονικών που θα χρειαστούν σε μεγάλες ποσότητες την περίοδο των εορτών αφού το Amazon ελπίζει ότι θα πουλάει 700-800.000 Amazon Android tablets κάθε μήνα αιχμής.

Για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, το Amazon θα χρησιμοποιήσει Fringe Field Switching (FFS) τεχνολογία στις οθόνες του νέου tablet. Πρακτικά αυτό σημαίνει εικόνα τόσο καθαρή όσο και οι IPS οθόνες που πουλάει η Apple σε iPhone, iPad κλπ. Υπομονή λοιπόν γιατί φαίνεται πως το επόμενο Kindle θα είναι λίγο tablet και πολύ φιλικό στην ανάγνωση βιβλίων, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ποιότητας της οθόνης.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Nook Color πρέπει να χτυπήσει η Amazon γιατί αυτό είναι που πουλάει τρελά και όχι άδικα.

    • Δεν είναι το Νook Color το πρόβλημα αλλά το iTunes με τα βιβλία αλλά και τα apps. Εκεί είναι τα πολλά λεφτά

  2. Συμφωνώ αλλά όταν διαβάζεις πως τα μισά από τα Android Tables που πωλούνται στις USA είναι Nook Color,δείχνει την δυναμική του και αν μη τι άλλο είναι ένας δυνατός αντίπαλος.

    • Ναι αλλά αυτό δεν έχει τόσο σημασία, ούτε νοιάζονται για αυτό. Τα tablets είναι απλά το μέσο για να πουλήσουν apps και services. Το Amazon έχει το App Store πλέον.

Top

Show Buttons
Hide Buttons