Το Amazon δεν προλαβαίνει να πουλάει Kindle

by Stefanos Kofopoulos • On 25-10-2010 • AT 7:12 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το Amazon δεν προλαβαίνει να πουλάει Kindle

Το ξέραμε ότι το Kindle πουλάει τρελά, αυτό που δεν ξέραμε αλλά μόλις μάθαμε από το Amazon είναι το πόσο. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μόλις κυκλοφόρησε, το Amazon πούλησε περισσότερα Kindle από την στιγμή που ανακοινώθηκε το νέο μοντέλο σε σύγκριση με τις πωλήσεις ενός ολόκληρου τριμήνου ακριβώς την ίδια περίοδο του 2009. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με 2 μήνες για να ολοκληρωθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2010 και τα Χριστούγεννα να αποτελούν παραδοσιακά μεγάλη αγοραστική περίοδο για όλους, το Amazon ήδη δουλεύει για το επόμενο press release με αναφορά σε πωλήσεις ρεκόρ.

Η αυξημένη αγοραστική κινητικότητα που παρατηρείται στο Kindle έχει επηρεάσει σημαντικά και τις πωλήσεις των βιβλίων σε ψηφιακή μορφή που πλέον όχι μόνο πουλάνε περισσότερο από τα παραδοσιακά βιβλία αλλά έχουν ξεπεράσει σε αναλογία 2 προς 1 τις πωλήσεις των χάρτινων βιβλίων στις λίστες με τα top 10, 25, 100, 1000 βιβλία. Όχι, το βιβλίο όπως το ξέρουμε δεν πρόκειται να πεθάνει αύριο, απλά τώρα είμαστε μάρτυρες της ψηφιακής εποχής και του καλού marketing σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του νέου Kindle WiFi.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. διαβαζει .pdf (μια χαρα .word εστω απο 3rd party software)?? ειδα μια κοπελα στο μετρο και ηταν πραγματικα πολυ καλο . εγς περιμενα καμια οθονι laptop

    • Διαβάζει μια χαρά τα .pdf και η απόδειξη είναι εδώ.. θα δοκιμάσω και με Ελληνικά αλλά είμαι σίγουρος δεν θα έχει πρόβλημα.

  2. Περιμένω πότε θα είναι διαθέσιμο για Ελλάδα από το Amazon UK, γιατί δεν θέλω να μπλέκω με τελωνεία από Αμερική. Άντε να δούμε!

    • Θα περιμένεις πολύ νομίζω. Αφού το άνοιξαν και έλαβαν τις παραγγελίες Kindle μέσω Αμερικής και όχι Αγγλίας δεν είναι κάτι εύκολο για αυτούς

Top

Show Buttons
Hide Buttons