Το Amazon Kindle Paperwhite βγαίνει από τα ρούχα του

by Stefanos Kofopoulos • On 08-10-2012 • AT 5:09 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το Amazon Kindle PaperWhite βγαίνει από τα ρούχα του

Ένα από τα πλέον διάσημα και προσιτά e-readers της αγοράς το Amazon Kindle Paperwhite, όπως δεν το έχετε ξαναδεί σε review ή παρουσιάσεις Έφτασε η ώρα να το δούμε να βγαίνει από τα ρούχα του και να αποκαλύπτεται μπροστά στο φακό χωρίς ίχνος ντροπής.

Η εταιρία Powerbook Medic ανέλαβε την αποσυναρμολόγηση του Kindle PaperWhite δημιουργώντας δύο βίντεο. Ένα που μας δείχνει πως να το λύσουμε και ένα που μας δείχνει πως να το δέσουμε πάλι.

Αποσυναρμολογηση Kindle Paperwhite

Από τα βίντεο φαίνεται πως το δυσκολότερο κομμάτι στην αποσυναρμολόγηση του Kindle Paperwhite είναι η αφαίρεση του bezel καθώς αυτό είναι κολλημένο με κόλλα πάνω στο σώμα του e-reader. Δυστυχώς, δεν γίνεται ανάλυση του hardware όπως στα βίντεο του ifixit αλλά και μόνο η ύπαρξη των δύο αυτών βίντεο είναι γεγονός σημαντικό για τους επίδοξους “χειρούργους”.

Συναρμολογηση Kindle Paperwhite

Το Kindle Paperwhite είναι το νεότερο e-reader του Amazon. Η οθόνη του είναι φωτιζόμενη, έτσι ώστε να είναι εφικτή η ανάγνωση βιβλίων στο σκοτάδι, ενώ διαθέτει 62% περισσότερα pixel σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα με 221 ppi (pixel per inch) και 25% περισσότερη αντίθεση. Η μπαταρία μπορεί να κρατήσει την συσκευή σε λειτουργία για περίπου 8 εβδομάδες με συνολικό βάρος που δεν ξεπερνά τα 123 γραμμάρια.

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η επόμενη αγορά μου οταν έρθει Ελλάδα

Top

Show Buttons
Hide Buttons