Το Amazon ετοιμάζει νέο Kindle Fire 2 και άλλο ένα tablet

by Stefanos Kofopoulos • On 29-06-2012 • AT 6:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Το Amazon ετοιμάζει νέο Kindle Fire 2 και άλλο ένα tablet

Ήταν απλά θέμα χρόνο για το Amazon να απαντήσει στην πρόκληση του Nexus 7. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Amazon ετοιμάζει ένα νέο Kindle Fire 2 με σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα πολύ κοντά σε αυτό του Nexus 7 που παρουσιάστηκε προ ημερών από το Google. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Kindle Fire 2 πέρα από ότι θα εμφανιστεί σύντομα στην αγορά.

Εκτός από το νέο Kindle Fire 2 το Amazon φαίνεται να θέλει να παίξει και στην κατηγορία των tablets με οθόνη 10 ιντσών. Αυτή η πληροφορία ή φήμης, πάρτε το όπως θέλετε, κυκλοφόρησε μαζί με τις πρώτες πληροφορίες για την ύπαρξη του Kindle Fire αλλά τελικά το Amazon παρουσίασε μόνο το Kindle Fire στις 7 ίντσες.

Φαίνεται ότι τα νέα tablets από το Amazon θα είναι λίγο πιο λεπτά από την πρώτη γενιά iPad άρα και λίγο πιο λεπτά από το σημερινό Kindle Fire. Βασικά πρόκειται για εξέλιξη του hardware στο Kindle Fire και εμφάνιση ενός νέου tablet στις 10 ίντσες για κατανάλωση περιεχομένου βίντεο και ταινιών στο σπίτι αντί για το Kindle Fire on the go. Υπομονή για την επίσημη παρουσίαση.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons