Το Amazon αγοράζει την Ivona Software, το Kindle αποκτά δική του φωνή

by Stefanos Kofopoulos • On 24-01-2013 • AT 8:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το Amazon αγοράζει την Ivona Software, το Kindle θα αποκτήσει φωνή

Το Amazon ενδιαφέρεται πολύ για την φωνή και για αυτό αγόρασε την Ivona Software για την τεχνολογία text-to-speech και όχι μόνο. Το ενδιαφέρον του Jeff Bezos για την τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε φωνή και όχι μόνο, είναι ξεκάθαρο αφού ήδη προϊόντα της Ivona χρησιμοποιούνται στα Kindle.

Οι τεχνολογίες Text-to-Speech, Voice Guide και Explore by Touch είναι ήδη μέρος της εμπειρίας των Kindle Fire με το Amazon να θέλει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της εμπειρίας και το πως αλληλεπιδρούν οι κάτοχοι των tablets και όχι μόνο. Ο αντιπρόεδρος του Amazon, Dave Limp, δήλωσε:

Ετοιμαζεται το Amazon Phone και η κοντα με Siri και Google now

“The IVONA team shares our passion for innovation and customer obsession, and we look forward to building great products to deliver world-class voice solutions to customers around the world”

Είναι προφανές ότι το Amazon δεν θα σταματήσει στα tablets και θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της Ivona όπου μπορεί. Με δυνατότητα υποστήριξη 17 γλωσσών και 44 διαφορετικών φωνών, η τεχνολογία της Ivona μπορεί σύντομα να είναι μέρος του Amazon smartphone που φημολογείται καιρό τώρα.

Όπως ο ανταγωνισμός με το Siri στο iPhone και το Google Now στο Android, η Ivona μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Amazon για φωνητική αναζήτηση στον τεράστιο κατάλογο προϊόντων που διαθέτει. Φυσικά όλα αυτά διαθέσιμα μέσα από τα Kindle Fire και γιατί όχι και το Kindle phone.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons