Το Amazon ετοιμάζει 3D smartphone, τρελό shopping παντού

by Stefanos Kofopoulos • On 10-05-2013 • AT 1:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Amazon ετοιμάζει 3D smartphone, τρελό shopping παντού

Το Amazon φαίνεται ότι σκοπεύει να μπει δυναμικά στην αγορά των smartphones. Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν, σύντομα θα δούμε το πρώτο Amazon 3D smartphone με τρισδιάστατη οθόνη και γραφικά όπως πριν από περίπου 2 χρόνια.

Τότε που LG και HTC κυριαρχούσαν στην αγορά των 3D smartphones, όλοι έβλεπαν το μέλλον σε αυτά. Δυστυχώς για την τεχνολογία 3D τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι και το ενδιαφέρον των καταναλωτών στράφηκε σε άλλου είδους τεχνολογίες και υπηρεσίες.

Η μικρη οθονη των smartphone μπορει να γινει η μεγαλυτερη βιτρινα για το Amazon 3D smartphone

Σύμφωνα με πληροφορίες το Amazon δουλεύει ήδη στο 3D smartphone μαζί με άλλα projects που έχουμε ακούσει τελευταία: ένα “απλό” smarpthone, ένα set-top-box και μια υπηρεσία για μουσική. Ό,τι και να κάνει το Amazon έχει τουλάχιστον ένα πολύ καλό λόγο για να δοκιμάσει την τεχνολογία 3D στο Amazon smartphone που σκοπεύει να κυκλοφορήσει.

Το Amazon είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικά κατάστημα στον κόσμο. Πουλάει υπηρεσίες αλλά κυρίως πουλάει προϊόντα. Πράγματα που φτάνουν σε κουτιά με το ταχυδρομείο και την μεταφορική εταιρεία. Αντικείμενα που μπορείς να πιάσεις στα χέρια σου και θέλεις να δεις πριν αγοράσεις: βιβλία, παπούτσια, δώρα κλπ.

Το Kindle e-reader και τα Kindle tablets ειναι μονο η αρχη

Ένα smartphone με 3D οθόνη από το Amazon θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη και μεγαλύτερη βιτρίνα που φτιάχτηκε ποτέ. Εξοπλισμένο με 4G LTE δίκτυο, το Amazon smartphone θα μπορεί να δείχνει σε τρισδιάστατα μοντέλα ό,τι θέλει να αγοράσει ο χρήστης. Αντί για κλικ και μεγέθυνση πάνω σε κάθε φωτογραφία ξεχωριστά, η οθόνη του Amazon 3D smartphone απλά θα περιστρέφει το ζευγάρι παπούτσια. Εμπειρία 360 μοιρών στην τσέπη ώστε ο περιορισμένος χώρος της οθόνης των smartphones να αποκτήσει νόημα.

Υπομονή για να δούμε τι θα ανακοινώσει ο Jeff Bezos στην συνέχεια. Μπορεί να δούμε ένα Amazon smartphone με forked Android και υπηρεσίες Amazon για τα πάντα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με το Kindle. Αν έχει 3D οθόνη ή όχι θα είναι απλά το κερασάκι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons