Οι δημοσιογράφοι του ALTER είναι γελοίοι

by Stefanos Kofopoulos • On 24-08-2007 • AT 11:00 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

greek reality

Δεν πιστεύω αυτό που άκουσα πριν από μερικά λεπτά* στο δελτιο ειδήσεων του ALTER. Ένας γελοίος δημοσιογράφος του σταθμού έκανε την διαπίστωση ότι στα 3 μεγάλα κύμματα καύσωνα είχαμε και έχουμε τις μεγαλύτερες φωτιές ενώ ενδιάμεσα τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα. Ναι ρε καραγκιόζη δημοσιογραφίσκε της κακιάς ώρας, τότε αποφάσισαν να βάλουν φωτιές γιατί παράλληλα με την ζέστη έχει και 8-9 μποφόρ αέρα που να πάρει ο διάολος. Φυσικά ο τηλεοπτικός καραγκιόζης έχει και υποστηρικτές δεξιά και αριστερά στα παράθυρα που μιλάνε για το δελτίο καιρό και πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τις προσπάθειες κατάσβεσης λόγω ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών.

Πόσο γελοίος πρέπει να είσαι για να υποννοείς ότι πρόκειται για αυτοανάφλεξη όταν υπάρχουν στατιστικά που μιλάνε για τουλάχιστον 129-170 εστίες σε όλη την χώρα σε διάστημα 1 ημέρας. Πότε δηλαδή ήταν η τελευταία φορά που έβγαλες 129 ειδήσεις σε μια μέρα, έκανες 129 ρεπορτάζ, τα έριξες σε 129 γκόμενες και αναρωτήθηκες 129 φορές πόσο τραγικά βλάκας είσαι;

If they sue me, they sue me. Τουλάχιστον εγώ δεν υποστηρίζω τις γελοίες θεωρίες περί αυτοανάφλεξης. WTF is going on ALTER?

*είναι 10:54 τώρα που γράφω το post

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συμφωνώ μαζί σου. Δυστηχώς αυτοί είναι το ίδιο εγκληματίες με τους εμπρηστές μιας και είτε είναι πολύ βλάκες, είτε είναι βαλτοί!

Top

Show Buttons
Hide Buttons