Η Alpha Bank λανσάρει τη νέα γενιά πληρωμών my Alpha wallet με Tap ‘n Pay

by George Polyzos • On 12-12-2017 • AT 2:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Alpha Bank ανακοίνωσε ότι το ψηφιακό της πορτοφόλι, το my Alpha wallet, εμπλουτίζεται με νέα λειτουργία για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, το Tap ‘n Pay.

Το my Alpha wallet με Tap ‘n Pay αποτελεί την επόμενη γενιά πληρωμών, που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν με το κινητό τους, στα τερματικά αποδοχής καρτών (POS) με το σήμα contactless, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χρησιμοποιώντας όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες εκδόσεως Alpha Bank.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές που υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές με το κινητό τηλέφωνο και για τα τρία μεγάλα σχήματα πληρωμών (Visa, Mastercard και American Express).

Το my Alpha wallet με Tap ‘n Pay παρέχει μία σύγχρονη εμπειρία πληρωμών μέσα από ένα ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον. Με μία απλή και γρήγορη διαδικασία, ο πελάτης που διαθέτει κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Android (εκδόσεως τουλάχιστον 4.4.2) και με δυνατότητα NFC (Near Field Communication), μπορεί να «κατεβάσει» την εφαρμογή my Alpha wallet από το Play Store και να ενεργοποιήσει το Tap ‘n Pay για τις κάρτες που επιθυμεί, δημιουργώντας τον τετραψήφιο μυστικό κωδικό (mPIN) για τη χρήση της υπηρεσίας.

Ο κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής και Chief Digital Officer της Alpha Bank, δήλωσε σχετικά: «Το my Alpha wallet με Tap ‘n Pay, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή πληρωμών στην ελληνική αγορά, η οποία προσφέρει στους χρήστες της σημαντική προστιθέμενη αξία και έχει ήδη διακριθεί για την καινοτομία και τη λειτουργικότητά της. Συνεχίζουμε την εφαρμογή του σχεδίου μας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τραπέζης, αναπτύσσοντας πρωτοποριακές ψηφιακές λύσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας κι έχουν ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και τη βελτίωση της εμπειρίας των Πελατών μας».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.myalphawallet.gr.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons