Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της Vodafone Ελλάδος

by George Polyzos • On 10-03-2016 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Vodafone-logo

Η Vodafone Ελλάδος γνωστοποίησε ότι νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, στη θέση του κ. Γλαύκου Περσιάνη, που αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γλαύκος Περσιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2016 τη θέση του Commercial Director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο Γλαύκος Περσιάνης αναλαμβάνει Επικεφαλής των Διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.

Τον κ. Γλαύκο Περσιάνη διαδέχεται, από την 1η Απριλίου 2016, ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Γκάνας. Ο κ. Μπρουμίδης ανήκει στο δυναμικό της Vodafone από το 2002 αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις, σε διαφορετικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Vodafone_Haris_Broumidis

Έχει διατελέσει Marketing Director και EBU Director στη Vodafone Ελλάδας, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας και Commercial Director στον Όμιλο Vodafone με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης. Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Vodafone Γκάνας, η οποία πέτυχε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και έγινε ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Vodafone_Glafkos_Persianis

Από την πλευρά του ο κ. Γλαύκος Περσιάνης (φωτό αριστερά) ξεκίνησε την πορεία του στη Vodafone τον Μάιο του 2011, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Από τη θέση του αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της εταιρείας.

Παράλληλα, υπό την ηγεσία του, επιτεύχθηκε η εξαγορά και η απορρόφηση της hellas online, με επιτάχυνση των δεικτών ανάπτυξης της hellas online και κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών στη σταθερή τηλεφωνία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons