Αλλαγές στο Facebook Live με νέα στοιχεία

by Nikos Kaimakamis • On 08-04-2016 • AT 3:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook live hand

To Facebook Live αλλάζει με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και δυνατότητες που δείχνουν ότι το κοινωνικό δίκτυο θέλει να τα βάλει με το YouTube. 

Μία νέα καρτέλα για τα videos προστίθεται στο Facebook με τη δυνατότητα να παρακολουθεί κανείς τα βίντεο που ανεβάζουν οι άλλοι χρήστες και παράλληλα να αλληλεπιδρά μαζί τους, μέσα από τα Reactions, πέρα από ένα απλό Like. O κάθε χρήστης μπορεί να κάνει αναζητήσεις για βίντεο άλλων, ενώ μπορεί να ανεβάζει και τα δικά του βίντεο, απλώς και μόνο πατώντας την επιλογή Go Live.

facebook live new

Στο πεδίο δημιουργίας βίντεο υπάρχει η δυνατότητα της εφαρμογής φίλτρων για την τελική εικόνα, έτσι ώστε να δοθεί μία ρετρό αισθητική στο βίντεο που ανεβάζει κανείς στο Facebook Live. Μπορεί κανείς να αλληλεπιδρά με τα videos μέσα από τα Facebook Groups και Events. Ένα βίντεο μπορεί να προβληθεί μόνο σε fans, ακόλουθους ή φίλους που έχουν προσκληθεί και όχι σε όλες τις Facebook επαφές, ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχει εκείνος που το ανεβάζει.

Υπάρχει και η δυνατότητα Replay Comments, για να βλέπει κανείς τα σχόλια που έχουν γίνει στο βίντεο που ανεβάζει. To Facebook επιλέγει να ανταγωνιστεί παρόμοιες υπηρεσίες, όπως είναι το Periscope του Twitter, εκτός από το YouTube.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons