Αλλαγές στην κάμερα φέρνει το iPhone 7

by Nikos Kaimakamis • On 27-06-2016 • AT 12:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 7 concept 01

Μία φωτογραφία για το iPhone 7 που διέρρευσε στο Διαδίκτυο δείχνει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη κάμερα στο επερχόμενο smartphone της Apple. 

Εκτός από τα εμφανή πλεονεκτήματα στο θέμα της απόδοσης της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το επερχόμενο iPhone 7 εκτιμάται ότι θα έχει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, ενώ γίνονται αναφορές και για καλύτερη τεχνολογία αυτόματης εστίασης.

Το σημαντικότερο νέο στη σχετική φημολογία, πάντως, είναι ότι το iPhone 7 θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα CMOS, στοιχείο που θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα των φωτογραφιών που θα τραβά το νέο smartphone της Apple.

Apple-iPhone-7-leak-270616

Μία άλλη φήμη που κυκλοφορεί αναφορικά με το iPhone 7 είναι εκείνη που θέλει το βύσμα των 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά να παραμένει σε μία από τις εκδοχές του smartphone με την οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει στο iPhone 7 Plus.

Πάντως, το νέο smartphone της Apple, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς, θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, εκ των οποίων η μία θα είναι η έκδοση Plus.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από τις πρόσφατες διαρροές για το iPhone 7 είναι το ότι ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερο ηχείο στο πλαίσιο του smartphone. Σε αυτό το στάδιο, τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο, καθώς οι φήμες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons