Αλλαγές στα κορυφαία της smartphones ετοιμάζει η LG

by George Polyzos • On 09-12-2014 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G3_2

Η LG Electronics φέρεται να ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στον τομέα των smartphones, όπου για την επόμενη χρονιά αναμένεται να λανσαριστεί μία συσκευή-ναυαρχίδα αντί των δύο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τα κορεατικής ιστοσελίδας Heraldcorp.com η LG αναμένεται την επόμενη χρονιά να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στο επερχόμενο G4, αντί του phablet G Pro 3, το οποίο αναμενόταν να παρουσιαστεί εντός του α’ εξαμήνου του 2015.

Προφανώς η εταιρεία θεωρεί ότι υπάρχει ελάχιστη διαφοροποίηση ανάμεσα στις σειρές G Pro και G, με το G3 των 5,5 ιντσών να βρίσκεται πολύ κοντά σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών με το GPro 2 των 5,9 ιντσών. Επιπρόσθετα, η LG ανακοίνωσε πρόσθετες παραλλαγές του G3 εντός της χρονιάς, οι οποίες απευθύνονταν στους χρήστες που επιθυμούσαν την απόκτηση μία εξελιγμένης συσκευής αλλά με χαμηλότερο κόστος.

Επίσης, μερίδιο ευθύνης για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης αναλογεί και στο ίδιο το G3 το οποίο χαρακτηρίστηκε ένα από τα καλύτερα Android phones της χρονιάς το οποίο μάλιστα επέτρεψε στην LG να αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις της.

Όπως σημειώνει και η ιστοσελίδα BGR, δεν έχει ξεκαθαριστεί ο χρόνος λανσαρίσματος του επερχόμενου G4, αν και άλλα δημοσιεύματα θέλουν τη συσκευή να καθυστερεί λόγω των προβλημάτων με τις επιδόσεις του επεξεργαστή Snapdragon 810 της Qualcomm. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα προβλήματα με το συγκεκριμένο SoC φέρονται να αντιμετωπίζουν και άλλοι κατασκευαστές smartphones.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons