Αλλαγές σε Chrome app launcher και Drive από την Google

by Nikos Kaimakamis • On 25-03-2016 • AT 2:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

chrome app launcher

H Google αποχαιρετά τον Chrome app launcher αρχής γενομένης από τον Ιούλιο, ενώ το Google Drive αποκτά συντόμευση επεξεργασίας αρχείων στο Android. 

Όσοι χρησιμοποιούν τον Google Chrome σε Windows, Mac, Linux μπορούσαν μέχρι σήμερα να κάνουν χρήση του Chrome app launcher, για να εκκινούν από εκεί όλες τις εγκατεστημένες προσθήκες και εφαρμογές.

Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, αυτή η δυνατότητα θα σταματήσει να είναι διαθέσιμη, ενώ θα παραμείνουν όλοι οι άλλοι γνωστοί τρόποι για να ξεκινά κανείς μία εφαρμογή μέσα από τον Google Chrome. Οι εφαρμογές που εγκαθιστά κανείς από το Chrome Web Store θα μπορούν να ανοίγουν μέσα από τον browser της Google, ενώ καμία αλλαγή δεν θα γίνει σε όσα ισχύουν για το Chrome OS.

Από την άλλη μεριά, στο Google Drive για το Android, θα εμφανίζεται πλέον ένα εικονίδιο μπλε χρώματος στη βάση της οθόνης το οποίο θα αποτελεί την συντόμευση για την εφαρμογή επεξεργασίας του αρχείου που βλέπει σε preview ο χρήστης.

Κυρίως θα υποστηρίζονται οι εφαρμογές επεξεργασίας της Google, όπως είναι το Google Photos ή το Google Docs, αλλά όχι μόνο αυτές. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα αλλαγή για τους Android χρήστες του Google Drive app είναι ότι μπορούν με το πάτημα ενός κουμπιού να ταξινομήσουν τη λίστα των αρχείων τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons