Αλέξης Τσίπρας, σήμερα η συνέντευξη ζωντανά στις 6μμ

by Stefanos Kofopoulos • On 07-01-2008 • AT 2:29 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

alexis tsipras

Ο χρόνος κύλησε, έγιναν συζητήσεις πολλές και τελικά η 7η Ιανουαρίου 2008 ορίστηκε η μέρα που ο Αλέξης Τσίπρας, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει συνέντευξη σήμερα στις 6μμ. Το ιδιαίτερο της εμφάνισης Τσίπρα είναι οι ερωτήσεις και ο τρόπος μετάδοσης της συνέντευξης. Συνολικά 15 ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν μέσα από ζωντανή μετάδοση βίντεο.

Για πληροφορίες σχετικά με την τεχνική κάλυψη και πως μπορείτε να ενσωματωθούν οι players σε blogs ρίξτε μια ματιά εδώ αφού πριν δώσω credits για το στήσιμο του εγχειρήματος στον nikan. Credits για την ιδεά και την αρχικοποίηση της προσπάθειας αξίζουν και στον Τσιμιτάκη που πρακτικά είναι ο άνθρωπος πίσω από αυτό το εγχείρημα και λογικά αυτός που θα κάνει τις ερωτήσεις στην συνέντευξη που θα δείτε εδώ:

Πέρα από τις πολιτικές διαφωνίες και τα όσα γράφτηκαν η αξία της προσπάθειας είναι τεράστια, γιατί για ακόμα μια φορά δίνεται η ευκαιρία σε αυτούς που έχουν πρόσβαση στο internet να εκφράσουν απόψεις και ερωτήματα σε πρόσωπα που έχουν ενεργή δράση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και άρα στο μέλλον του τόπου. Ανάλογες προσπάθειες έχουν γίνει και στο παρελθόν, προσφέροντας βήμα λόγου σε αυτόν που κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη και βρίσκεται μακρυά από την πρωτεύουσα, στην Ελληνική ομογένεια αλλά και σε όλους εμάς.

Update [6:23]: Το κανάλι του ustream έχει πάνω από 310 viewers, όχι καλός ήχος. Το κανάλι στο mogulus έχει 155 viewers με σαφώς καλύτερο ήχο αλλά χειρότερη εικόνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ω ρε γλέντια, ελπίζω να έχει χαβαλέ…

    Καλά την κόβω τη δουλειά, σε λίγα χρόνια το κάθε blog θα είναι και τηλεοπτικό κανάλι…

    Φαντάζεστε τώρα τον Τιτάνα να κάνει πρωινάδικο….

  2. @Ντίνος: Το γεγονός ότι κάθε blog μπορεί να έχει δικό του κανάλι είναι κάτι εξαιρετικά ελπιδοφόρο και δημοκρατικό.

  3. Να μου το γραψετε σε κασσετα για να το δω πριν παω να κοιμηθω….
    Τις καλησπερες μου!!!

  4. Πάει και αυτό. Μόλις πριν λίγο τελείωσε η συνέντευξη. Πολύ χαβαλέ είχε, και δίπλα στο chat πλακωνόμασταν με οπαδούς διαφόρων αποχρώσεων. Περιμένουμε επόμενη συνέντευξη του Άδωνη…

Top

Show Buttons
Hide Buttons