Αξιοποίηση δεδομένων με τη λύση IoT Accelerator της Ericsson

by George Polyzos • On 22-05-2016 • AT 10:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

iot-graphic

Η Ericsson ανακοίνωσε τη λύση IoT Accelerator, η οποία συνδυάζει οριζόντιες πλατφόρμες πολλαπλών χαρακτηριστικών, υπηρεσίες και αγοραστικό περιβάλλον, με στόχο τη συνεργασία και την οικονομική αξιοποίηση.

Η ανακοίνωση της λύσης IoT Accelerator έγινε από την Ericsson κατά τη διάρκεια της έκθεσης Hannover Messe, την κορυφαία εμπορική έκθεση βιομηχανικής τεχνολογίας.

Η λύση IoT Accelerator συνδυάζει οριζόντιες πλατφόρμες IoT πολλαπλών χαρακτηριστικών με τις υπηρεσίες της Ericsson και με ένα αγοραστικό περιβάλλον όπου πελάτες από τομείς όπως είναι η δημόσια ασφάλεια, οι κοινωφελείς υπηρεσίες, οι μεταφορές και οι ευφυείς πόλεις μπορούν να συνδέονται με τους συνεργάτες τους και να μεταφράζουν τις λύσεις τους σε χρήμα.

Το IoT Accelerator θα προσφέρεται ως υπηρεσία, επιτρέποντας στους πελάτες να ξεπερνούν τα εμπόδια κόστους και πολυπλοκότητας ώστε να μπορούν να αναπτύσσουν και να υλοποιούν ταχύτατα νέες λύσεις IoT.

Οι πλατφόρμες IoT διαθέτουν δυνατότητες όπως διαχείριση δεδομένων, χρέωση, διαχείριση συσκευών, υπηρεσίες συνδεσιμότητας και ανάλυση δεδομένων. Μεταξύ των προγραμματισμένων μονάδων επέκτασης περιλαμβάνονται portal αυτοεξυπηρέτησης, περιβάλλον σχεδιασμού και σετ ανάπτυξης λογισμικού. Το IoT Accelerator αξιοποιεί το σύστημα cloud της Ericsson, υποστηρίζοντας υβριδικές υλοποιήσεις cloud ενώ παράλληλα πληροί τις απαιτήσεις για ακεραιότητα δεδομένων και ασφάλεια.

Το IoT Accelerator υποστηρίζει όλα τα διαδεδομένα πρότυπα συνδεσιμότητας και αξιοποιεί τις λύσεις λογισμικού κινητών επικοινωνιών για ΙοΤ μεγάλης κλίμακας (Cellular for Massive IoT) της Ericsson, ενώ περιλαμβάνει υποστήριξη και για τεχνολογίες NB-IoT, LTE Cat-M1 και EC-GSM-IoT για εφαρμογές ευρείας περιοχής χαμηλής ισχύος.

Η λύση αξιοποιεί το πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Ericsson, το οποίο περιλαμβάνει από αρχικές υπηρεσίες εγκατάστασης έως συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανάπτυξη και συντήρηση εφαρμογών, ολοκλήρωση συστημάτων και υπηρεσίες μετασχηματισμού της βιομηχανίας.

Η αγορά που περιλαμβάνεται στη λύση είναι ταυτόχρονα αποθετήριο εφαρμογών και συνεργατικός χώρος ανάπτυξης. Επιτρέπει στις εταιρείες να αναπτύσσουν λύσεις σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες τους στο οικοσύστημα και – προαιρετικά – να τις διαθέτουν και στους δικούς τους πελάτες.

Η λύση IoT Accelerator θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες διεθνώς στο τέλος του τρίτου τριμήνου του έτους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons