Ακουστικά με Bixby μαζί με το Samsung Galaxy Note 8

by Nikos Kaimakamis • On 24-07-2017 • AT 2:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να λανσαριστεί μαζί με ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικών τα οποία θα υποστηρίζουν τη λειτουργία του Bixby. 

Όπως έχει ανακοινώσει η Samsung, το Galaxy Note 8 θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 23 Αυγούστου, σε ένα ειδικό Unpacked event στη Νέα Υόρκη, αλλά φαίνεται ότι το phablet δεν θα είναι το μόνο νέο προϊόν που θα παρουσιαστεί στην εν λόγω εκδήλωση.

Τα ακουστικά με τον ψηφιακό βοηθό Bixby θα είναι ένα βασικό αξεσουάρ, το οποίο προφανώς και θέλει να ανταγωνιστεί τα Apple Airpods. Εδώ και καιρό είχαν κάνει την εμφάνισή τους φήμες που ήθελαν τη Samsung να ετοιμάζει ένα τέτοιο αξεσουάρ και τώρα φαίνεται ότι οι φήμες θα γίνουν πραγματικότητα.

Τα ακουστικά θα έχουν τεχνολογία περιορισμού εξωτερικού θορύβου, ενώ θα μπορούν να ανταποκριθούν στις φωνητικές εντολές του χρήστη, με τη βοήθεια του Bixby. H Samsung φέρεται να επεξεργάζεται ακόμα το εάν θα παρουσιάσει τα νέα ακουστικά μαζί με το Samsung Galaxy Note 8 ή θα τα εμφανίσει μόνα τους αργότερα.

Όποια και αν είναι η απόφαση της Samsung, το σίγουρο είναι ότι αργότερα θα διατεθούν και ως ξεχωριστό gadget, το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί μαζί με άλλες προτάσεις της Samsung που θα υποστηρίζουν τις δυνατότητες του ψηφιακού βοηθού Bixby.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons