Ακουστικό κάτω από την οθόνη για το Samsung Galaxy S10

by Nikos Kaimakamis • On 22-06-2018 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Galaxy S10 βρίσκεται ακόμα στη σφαίρα της φημολογίας, αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αρκετές καινοτομίες. 

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της οικογένειας Galaxy της Samsung εκτιμάται ότι θα είναι το γεγονός ότι το ακουστικό δεν θα βρίσκεται πάνω από την οθόνη, αλλά κάτω από αυτή, σε μία διάταξη που θα εμφανίζεται για πρώτη φορά στον κόσμο των smartphones από έναν τόσο μεγάλο κατασκευαστή. Με τον τρόπο αυτό επισημαίνεται ότι θα μπορεί να αυξηθεί η αναλογία της οθόνης σε σχέση με το πλαίσιο της συσκευής, αφού δεν θα υπάρχει η ανάγκη να δεσμευτεί ένα σημείο στο επάνω μέρος της οθόνης για τη φιλοξενία του απαραίτητου ακουστικού.

Ήδη η Samsung έχει δείξει σε εκθέσεις υλοποιήσεις της τεχνολογίας φιλοξενίας του ακουστικού κάτω από την οθόνη μίας συσκευής, σε συσκευές με μεγάλη οθόνη που μπορούν να τις κατατάξουν στην κατηγορία των phablets. Όπως ορθά επισημαίνει το Gizchina, η Samsung θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να βάλει και την μπροστινή κάμερα, καθώς και το σύστημα της ανάγνωσης της ίριδας του ματιού στην πρόσοψη των Galaxy S10, επομένως το τμήμα αυτό του επερχόμενου high end smartphone της δεν θα καταλαμβάνεται αποκλειστικά και μόνο από την οθόνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons