Ακουστικά που βοηθούν τον ύπνο από την Bose

by Nikos Kaimakamis • On 12-08-2018 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα Bose Wireless Noise Masking Sleepbuds δεν είναι ακουστικά για να ακούει κανείς μουσική, αλλά για να κοιμάται καλύτερα. 

Τα ιδιαίτερα ακουστικά αυτά της Bose έχουν ως κύρια λειτουργία τους την παραγωγή ειδικών θορύβων με την αποκοπή των ήχων εκείνων που ενοχλούν κάποιον στον ύπνο του, με σκοπό να μπορεί να κοιμάται κανείς καλύτερα και πιο βαθιά, απαραίτητο στοιχείο για να επιτευχθεί μεγαλύτερη ξεκούραση. Τα ακουστικά της Bose παράγουν ευχάριστους ήχους που χαλαρώνουν όποιον τα φορά, ενώ το μέγεθος και ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που επιτρέπει σε κάποιον να τα φορά όλη τη νύχτα.

Η μπαταρία των ακουστικών της Bose επιτρέπει τη χρήση τους για 16 ώρες συνεχόμενα που αρκούν για έναν χαλαρωτικό ύπνο. Ο χειρισμός των ακουστικών της Bose γίνεται από μία ειδική εφαρμογή για να μπορεί κανείς να διαλέγει τους ήχους που θα συνοδεύουν τον ύπνο του. Μέσω της εφαρμογής μπορούν να γίνουν και οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την ένταση του ήχου.  Τα ακουστικά της Bose συνοδεύονται από την κατάλληλη θήκη προκειμένου να μένουν προστατευμένα από κακουχίες.

Σύμφωνα με το BGR, τα ακουστικά της Bose έχουν ξεκινήσει ήδη να διατίθενται μέσω Amazon, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα εάν θα υπάρξει διαθεσιμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons