Ακόμα πιο φυσική η λειτουργία των bots στον Facebook Messenger

by Nikos Kaimakamis • On 28-07-2017 • AT 1:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

O Facebook Messenger βελτιώνει τη λειτουργία των chat bots με γνώμονα την προσέλκυση των επιχειρήσεων στη χρήση τους. 

Ο απώτερος σκοπός του Facebook Messenger είναι να κάνει όσο γίνεται πιο φυσική την αλληλεπίδραση με ένα chat bot προκειμένου να μπορούν οι επιχειρήσεις να τα εντάξουν στον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες τους και να προτιμήσουν έτσι τη χρήση του Facebook Messenger έναντι άλλων μορφών επικοινωνίας με το αγοραστικό κοινό. Το πιο πολυπληθές κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη θέλει να αυξήσει και το πλήθος των Facebook Messenger bots, τα οποία και θα μπορούν να εκτελούν απλές λειτουργίες κατ’ εντολή των χρηστών τους.

Μία από τις αλλαγές που παρουσίασε το Facebook για τα bots είναι η λειτουργία natural language processing, όπως την ονομάζει, που επιτρέπει στους προγραμματιστές ενός bot να το κάνουν πιο έξυπνο, ώστε να κατανοεί άμεσα τις εκφράσεις ενός συνομιλητή. Μία άλλη προσθήκη είναι η δυνατότητα των χρηστών του Facebook Messenger να εναλλάσσουν την επικοινωνία τους μεταξύ bots και ανθρώπων για μεγαλύτερη ποικιλία στην εξυπηρέτηση πελατών μίας επιχείρησης.

Είναι προφανές ότι η τεχνητή νοημοσύνη παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο εδώ, ενώ για ακόμα μία φορά φαίνεται η στόχευση που δίνει το Facebook στις επιχειρηματικές εφαρμογές μέσω Messenger.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons