Ακόμα ένα Walkman προστίθεται στη σειρά ZX της Sony

by George Polyzos • On 05-09-2017 • AT 9:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα εμβληματικά Walkman παραμένουν ακόμα πολύ ακμαία, όπως αποδεικνύεται και από την προσθήκη του νέου NW-ZX300 στη σειρά ZX.

Κορυφαία εμπειρία ήχου

Το ZX300 προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX, που έχει συγκολληθεί χωρίς μόλυβδο. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική, όπως ακριβώς την είχε εμπνευστεί ο καλλιτέχνης, χάρη στη δυνατότητα native αναπαραγωγής DSD στα 11,2MHz και PCM αναπαραγωγής 384kHz/32bit. Το ZX300 προσφέρει, ακόμα, εξισορροπημένη τυπική σύνδεση με απόλυτα διακριτά αριστερά και δεξιά κανάλια, για λιγότερο θόρυβο και καθαρότερο ήχο.

Το πλαίσιο αλουμινίου, που διαθέτει το ZX300, παρέχει χαμηλή αντίσταση και σας χαρίζει την απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Ο πυκνωτής FTCAP (Conductive Polymer Aluminium Solid Capacitors) από πολυμερές και η νέα επιστροφή πυκνωτή που ενσωματώθηκαν σας προσφέρουν ακόμα περισσότερο διαυγή φωνητικά και σταθερές μπάσες νότες.

Μετά την επιτυχία της σειράς WM-1, η υψηλής ποιότητας ρύθμιση ήχου είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία και σε αυτό το Walkman. Χάρη στα καλώδια OFC, που χρησιμοποιήθηκαν για την καλωδίωση του εσωτερικού ενισχυτή στο βύσμα των ακουστικών, αναπαράγεται ισχυρός ήχος με χαμηλή αξία αντίστασης και μετάδοση σήματος χωρίς απώλειες. Για ισχυρά μπάσα και λιγότερο θόρυβο, ο πυκνωτής διπλής επίστρωσης είναι η βασική πηγή ισχύος της μπαταρίας σε αυτό το Walkman. Διαθέτει, επίσης, δυο κρυσταλλικούς ταλαντωτές για απόδοση υψηλής ποιότητας ήχου με βελτιωμένο SN ratio και μεγάλο όγκο δεδομένων μουσικής.

Το SN ratio βελτιώθηκε, ελαχιστοποιώντας τον θόρυβο, κάτι που επιτεύχθηκε διαχωρίζοντας τον ήχο από το power/digital block στην πλακέτα κυκλώματος. Ο υψηλής ποιότητας αντιστάτης ήχου χρησιμοποιήθηκε ως φίλτρο LC για την έξοδο των ακουστικών, ώστε να μειωθεί η μαγνητική παραμόρφωση, και να απολαμβάνετε ευρεία και υψηλής διαύγειας ποιότητα ήχου.

Με τη λειτουργία USB-DAC μπορείτε να ακούτε τη μουσική και από τον υπολογιστή σας, κάνοντας streaming σε ήχο απευθείας από τις συσκευές σας μέσω του Walkman για μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Το ZX300 υποστηρίζει επίσης αρχεία MQA, για να έχετε ακόμα μια επιλογή όταν θέλετε να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ανάλυσης.

Κομψό, κορυφαίο και πλήρως λειτουργικό

Με οθόνη αφής αποκλειστικά για τη μουσική, κάθε λειτουργία που χρειάζεστε βρίσκεται στα ακροδάχτυλά σας και με ένα μόνο άγγιγμα μπορείτε να αλλάξετε την ένταση της μουσικής, όποτε το επιθυμείτε. Είναι λεπτό και ελαφρύ, αλλά η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής 30 ώρες και με ενσωματωμένη μνήμη 64GB, μαζί με τη δυνατότητα εξωτερικής μνήμης , αυτό το Walkman σας αφήνει να ακούτε μουσική όλη την ημέρα και σας συντροφεύει τέλεια στα μακρινά σας ταξίδια. Μπορείτε να συνδέστε τα ασύρματα ακουστικά σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth ή NFC. Το ZX300 θα είναι συμβατό και με το Qualcomm aptX HD και όχι μόνο με LDAC, για συνδεσιμότητα με Bluetooth.

Το ματ φινίρισμα στη σχεδίαση του Walkman ταιριάζει σε κάθε φίλο της μουσικής, ενώ με την ενοποιημένη γυάλινη ματ οθόνη, που σας προσφέρει ομαλή χρήση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ενοχλητικές δαχτυλιές στην οθόνη σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons