Ακόμα ένα Tango smartphone από τη Lenovo για το 2017

by Nikos Kaimakamis • On 21-12-2016 • AT 1:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Lenovo συνεχίζει να προσφέρει mobile προτάσεις για τον κόσμο του augmented reality, ετοιμάζοντας ένα ακόμα Tango smartphone μέσα στο 2017. 

Το πρώτο Tango smartphone που κυκλοφόρησε η Lenovo στο εμπόριο είναι το Phab 2 Pro και τώρα ετοιμάζεται να επαναλάβει το πείραμα, με μία ακόμα πρόταση μέσα στο 2017. Η δυνατότητα του νέου μοντέλου της Lenovo που θα το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι η δυνατότητα της τρισδιάστατης χαρτογράφησης του φυσικού χώρου στον οποίο βρίσκεται το smartphone σε πραγματικό χρόνο.

Ουσιαστικά, το κάθε Project Tango smartphone έχει την ικανότητα να καταλάβει, με τη βοήθεια των κατάλληλων αισθητήρων, το φυσικό χώρο στον οποίο βρίσκεται, να υπολογίσει σωστά την απόσταση από φυσικά αντικείμενα στο χώρο και έτσι να μπορεί να αποτελεί ένα άριστο εργαλείο για τη χρήση του σε εφαρμογές ενισχυμένης πραγματικότητας.

Σύμφωνα με τη Lenovo, περίπου 4000 developers πήραν στα χέρια τους ένα Lenovo Phab 2 Pro, ενώ ένας αριθμός επιπλέον 2000 developers μπόρεσαν να αποκτήσουν μία συσκευή στο πλαίσιο ενός hackathon. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα εμφανιστούν και οι πρώτες εφαρμογές που θα δημιουργήσουν οι developers αυτοί, βασιζόμενοι στις δυνατότητες του smartphone.

Δημιουργείται σταδιακά ένα οικοσύστημα εφαρμογών για τα Tango smartphones, ενώ η Lenovo εμφανίζεται ως η εταιρεία εκείνη που έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία πάνω σε αυτή την εκδοχή του augmented reality. Για τη Lenovo, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσει ένα ακόμα Tango smartphone, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός του 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons