Ακατάλληλο για browsing το Apple Watch

by Nikos Kaimakamis • On 11-05-2015 • AT 12:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple-Watch-force-touch

Ένα jailbreak του Apple Watch ήταν αρκετό για να αποδειχθεί γιατί η Apple δεν έβαλε έναν web browser στο smartwatch της.

Οι jailbreakers της Comex κατάφεραν να βάλουν έναν browser στο Apple Watch και συνειδητοποίησαν οι ίδιοι, αλλά και όσοι μπορούσαν να δουν το βίντεο που έδωσαν στη διαδικτυακή δημοσιότητα, ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει κανείς εμπειρία χρήσης του Internet μέσα από μια τόσο μικρή οθόνη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Apple Watch έχει οθόνη διαγωνίου 1,5 ίντσας, επομένως είναι πάρα πολύ δύσκολο να δει κανείς με κανονικό τρόπο μία ιστοσελίδα.

Το scrolling προς κάθε κατεύθυνση μπορεί να γίνει πραγματικά ενοχλητικό για την κατανάλωση του περιεχομένου μίας ιστοσελίδας, σε πραγματικές συνθήκες, στοιχείο που καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη χρήση του Apple Watch για το σερφάρισμα.

Comex-Apple-Watch-Web-Browser

Αναφορικά με τις εφαρμογές που είναι ήδη διαθέσιμες στο Apple Watch και μπορούν να τρέχουν σε αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από επεκτάσεις των εφαρμογών που υπάρχουν στο iPhone. Το Apple Watch είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό σύστημα iOS 8.2 με πολλές διαφορές να αφορούν στο user interface του.

Η είδηση για την μη ικανή απεικόνιση ιστοσελίδων στην οθόνη του Apple Watch δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη πάντως, σε μια εποχή που οι διαγώνιοι των οθονών των συσκευών μας ολοένα και αυξάνονται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons