Πώς θα λειτουργεί ο αισθητήρας ίριδας στο Samsung Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 29-06-2016 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S7-Iris-Scanner

To Samsung Galaxy Note 7 ενδέχεται να είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού για το ξεκλείδωμά του. 

Σύμφωνα με το Phone Arena, η Samsung έχει ήδη καταθέσει αίτηση για μία ευρεσιτεχνία που θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για την παρουσία ενός αισθητήρα ίριδας σε ένα από τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας, με το πιο πιθανό να θεωρείται το Samsung Galaxy Note 7. H Samsung ασχολείται με το θέμα της ανάπτυξης ενός αισθητήρα ίριδας από το 2014, αλλά δεν έχει παρουσιάσει ένα αντίστοιχο μοντέλο με τέτοια τεχνολογία στην Ευρώπη.

Το σύστημα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού που αναπτύσσει η Samsung αποτελείται από τρεις διαφορετικούς φακούς, μία συσκευή για τη ρύθμιση του φωτισμού, καθώς και ένα σύστημα επεξεργασίας εικόνας. Η πατέντα της Samsung αποσκοπεί στο να μπορεί να εστιάσει ικανοποιητικά στο μάτι του χρήστη και να μην τον τυφλώνει, όπως κάνει ένα φως LED. Εάν δεν είναι εφικτή η αναγνώριση του κατόχου του smartphone θα υπάρχει ειδοποίηση του χρήστη για να δοκιμάσει ξανά.

Οι περισσότερες πληροφορίες μιλούν για επικείμενη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 7 στις 2 Αυγούστου, οπότε θα φανεί εάν θα γίνει σε εκείνο το μοντέλο η πρώτη εμφάνιση του συστήματος αναγνώρισης ίριδας της Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons