Αισθητήρας αποτυπωμάτων στο OnePlus 2

by Nikos Kaimakamis • On 30-06-2015 • AT 11:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus one

To OnePlus 2 είναι έτοιμο για την επίσημη παρουσίαση του, ενώ ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι το νέο smartphone θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

Τo OnePlus 2 θα δίνει έμφαση στο θέμα της ασφάλειας, ενώ σύμφωνα με την κινέζικη εταιρεία η λειτουργία του αισθητήρα θα είναι σημαντικά ταχύτερη από εκείνη του Touch ID της Apple. Η τεχνολογία υπήρχε διαθέσιμη ακόμα και στο OnePlus One, απλώς δεν ήταν τόσο γρήγορη ώστε να ενσωματωθεί στο πρώτο smartphone της εταιρείας. Τώρα, λίγο πριν την παρουσίαση του OnePlus 2, φαίνεται ότι όλα ακολουθούν τα στάνταρ ταχύτητας που θέτει η εταιρεία.

Οι αποκαλύψεις για το OnePlus 2 έρχονται σταδιακά μέσα από μια σειρά teasers και έτσι έχουμε ήδη μάθει ότι το νέο Android smartphone θα έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 στο εσωτερικό του. Ένα άλλο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το OnePlus 2 θα μπορεί να έχει αποθηκευμένα μέχρι και 5 διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα στον ίδιο αισθητήρα. Παράλληλα, θα υπάρχει και υποστήριξη συνδεσμολογίας USB Type-C.

oneplus 2 security

Σύμφωνα με την OnePlus, ένας μέσος χρήστης κοιτά περίπου 200 φορές την ημέρα το τηλέφωνό του, ενώ κάθε εισαγωγή PIN απαιτεί 3 δευτερόλεπτα από τον χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι χάνεται περίπου μία ώρα την εβδομάδα στην ταυτοποίηση χρήστη, κάτι που δείχνει πόσο σημαντική είναι η χρήση ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons