Αισιόδοξη η Sony για τις πωλήσεις του PS4

by Nikos Kaimakamis • On 05-02-2016 • AT 1:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

xbox-one-vs-ps4

O ανταγωνισμός μεταξύ των κονσολών είναι μεγάλος και η Sony σκιαγραφεί με αισιόδοξα χρώματα το μέλλον του PS4. 

Είναι αλήθεια ότι η Microsoft βλέπει τις πωλήσεις του Xbox One να αυξάνονται σε ετήσια βάση, αλλά οι ανακοινώσεις οικονομικών αποτελεσμάτων από την πλευρά της Sony δείχνουν ότι εξακολουθεί να έχει τη θέση ισχύος στην αγορά. H Sony ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2015 πραγματοποίησε αποστολές 8,4 εκατομμυρίων κονσολών PS4, αριθμός που είναι σημαντικά αυξημένος σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο, η Nintendo ανακοίνωσε αποστολές 1,87 εκατομμυρίων μονάδων για το Wii U, ενώ οι αριθμοί που ανακοινώνει η Microsoft δεν είναι απολύτως ξεκάθαροι, καθώς περιλαμβάνουν τόσο το Xbox One όσο και το Xbox 360. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το Ars Technica, από την ανάλυση των αριθμών, προκύπτει ότι το μερίδιο της αγοράς του PS4 έχει διαμορφωθεί στο 52,5%, από το 48,3% που κατείχε το 2014. Η ανοδική πορεία του στην αγορά είναι δεδομένη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, όπως τονίζουν τα στελέχη της Microsoft, δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ στο να νικήσουν τη Sony, αλλά να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερους αγοραστές. Το gaming είναι μία εύρωστη αγορά και όλα δείχνουν ότι υπάρχει ακόμα χώρος ανάπτυξης για όλους τους παίκτες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons