Συνέντευξη: Thomas Enders Airbus CEO

by Stefanos Kofopoulos • On 15-10-2007 • AT 5:25 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

airbus a380

It’s very simple: We had underestimated Boeing. We hope that will never happen to us again.

Αν η Ευρώπη έχει κάτι για να περηφανευτεί και να σηκώσει κεφάλι απέναντι στην Αμερικανική τεχνολογική στρατιά πανεπιστημίων και εταιρειών αυτή είναι η Airbus. Μια εταιρεία που περνάει δύσκολες ώρες αλλά σύμφωνα με τον CEO, Thomas Enders, το παιχνίδι μόλις αρχίζει. Το Airbus A380, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος του κόσμου, είναι σίγουρα το δυνατό χαρτί της εταιρείας. Η Singapore Airlines έχει ήδη ένα A380 και αναμένεται να ξεκινήσει τις πτήσεις στις 25 Οκτωβρίου.

Αν πάνε βάση προγράμματος το 2007 θα κλείσει με την παράδοση ενός μόνο αεροπλάνου ενώ το 2008 αναμένεται να παραδωθούν 13 με στόχο τα A380 το 2010. Όντως, το παιχνίδι μόλις αρχίζει για την Airbus αν καταφέρει να παίξει σωστά και δεν υποτιμήσει την Boeing. Όλες οι λεπτομέρεις στην συνέντευξη…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντυπωσιακό! Το μόνο αρνητικό που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως, χτύπα ξύλο, αν γίνει κανένα δυστύχημα, θα χαθεί …ένα μικρό χωριό μιας και μιλάμε για 800 επιβάτες!

  2. Τα οποία 1.5 εκατομμύρια όμως της πρώτης πτήσης, τα διέθεσε η Singapore σε φιλανθρωπικά ιδρύματα! :)

  3. @aritoni: Η boeing είναι εταιρεία

  4. Χμ, τα πραγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Πχ. φέτος μετα απο πολύ καιρό η Boeing ξεπέρασε σε πωλήσεις τηνς Αιρμπας.

    Για τους εντός του χώρου , η εταιρία έχει πολλά προβλήματα, τα οποία δεν έχει η αμερικάνικη εταιρία. Αν δεν ήταν και οι χώρες να την στηρίξουν την αιρμπας θα είχε φαληρήσει, βέβαια και την μποινγ την βοήθησε η αμερικάνικη κυβέρνηση αλλά οχι τόσο απροκάλυπτα.

  5. @giannis: Έχεις δίκιο.. αρχίζω να νιώθω ότι παίζει κάτι σαν αγώνας γοήτρου μεταξύ χωρών και εταιρειών.

Top

Show Buttons
Hide Buttons