Ανακαλούνται δεκάδες MAZDA RX-8

by admin • On 08-08-2005 • AT 5:17 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

mazda rx8

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία διπλής ανάκλησης αυτοκινήτων MAZDA RX-8 λόγω ενδεχόμενου δυσλειτουργίας σε δύο παρτίδες οχημάτων. Η πρώτη αφορά 408 οχήματα παραγωγής από 28/7/2003 έως και 1/7/2005 καθώς διαπιστώθηκε ότι σε κάποια από τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα υπάρχει πιθανότητα, σε ασυνήθιστες συνθήκες, να αυξηθεί η θερμοκρασία στη δεξαμενή καυσίμου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει δυσλειτουργία στον αισθητήρα οξυγόνου (λάμδα), στον αισθητήρα θέσης νεκράς, στα φώτα οπισθοπορείας στο χειρόφρενο, στο φλοτέρ και στη χειρότερη περίπτωση να προκαλέσει διαρροή καυσίμου από το ρεζερβουάρ. Η δεύτερη ανάκληση αφορά 240 οχήματα παραγωγής από 28/7/2003 έως και 27/12/2003. Σε ορισμένα από τα παραπάνω οχήματα διαπιστώθηκε ελάττωμα στην υποδοχή της σφαιρικής άρθρωσης του εμπρός κάτω ψαλιδιού, και ως εκ τούτου υπάρχει πιθανότητα κάτω από ακραίες συνθήκες οδήγησης να αποκολληθεί από την υποδοχή, προκαλώντας αδυναμία ελέγχου του αυτοκινήτου. […]”

Συγχαρητήρια στη Mazda Motor Corporation και στην ΕΛΜΑ Α.Ε.Β.Ε.Α μια και σύμφωνα με το άρθρο όλες οι δαπάνες καλύπτονται πλήρως από την εταιρεία. Το customer care πρέπει να γίνει μέλος της ελληνικής πραγματικότητας κάποια στιγμή!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν κατάλαβα καλά σε κάποιες πολύ ειδικές συνθήκες το RX-8 μπορεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στον γκρεμό (ενώ δείχνει να κάνει όπισθεν) και ενώ εκρήγνυται από τη διαρροή καυσίμου ??!!!

  2. ti na su po re file. pantos kala kanun e?

Top

Show Buttons
Hide Buttons