Αγγλικό startup δημιουργεί χρεωστική κάρτα για bitcoin

by Nikos Kaimakamis • On 30-12-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

H London Block Exchange δημιουργεί μία χρεωστική κάρτα, η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία cryptocurrencies, όπως είναι το bitcoin. 

H κάρτα του London Block Exchange, ενός startup που έχει δημιουργηθεί από έναν βετεράνο της Credit Suisse, ισχυρίζεται ότι θα επιτρέπει στους κατόχους της την πραγματοποίηση συναλλαγών σε virtual νομίσματα όπως είναι το bitcoin. H εταιρεία θα δημιουργήσει μία ισοτιμία της αγγλικής λίρας με τα virtual νομίσματα, πάνω στα οποία θα μπορεί να λειτουργεί το σύστημα συναλλαγών που θα εκτελεί μαζί της ο κάτοχος της επονομαζόμενης κάρτας Dragoncard. Οι μετατροπές που θα γίνονται με τη βοήθεια της κάρτας αυτής θα είναι από bitcoin, ethereum, ripple, litecoin και monero σε στερλίνες.

Η κάρτα VISA θα είναι συνδεδεμένη με μία εφαρμογή στο κινητό, η οποία και θα επιτρέπει την μετατροπή των νομισμάτων, ενημερώνοντας τον κάτοχό της για τις ισοτιμίες. Τη στιγμή που κάποιος θα θέλει να κάνει ανάληψη χρημάτων, θα γίνεται αυτόματα η μετατροπή από το virtual νόμισμα σε στερλίνα, προκειμένου να βγουν τα σωστά χαρτονομίσματα από το ATM. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η London Block Exchange είχε καταφέρει να αντλήσει το ποσό των 2 εκατομμυρίων στερλινών από τους επενδυτές της, χωρίς να τους κατονομάζει, ενώ οι κάτοχοι της κάρτας αυτής θα χρεώνονται το 0,5% της συναλλαγής για την πώληση cryptocurrencies.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons